A Fidesz miért csinálja ezt az egészet a CEU-val? Úgy nézett ki, hogy nyerik a következő választást is, de ez tiszta öngyilkosság volt, ezzel szerintem már biztosan elveszítik.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 23:03
11/14 anonim válasza:
Most is úgy néz ki, hogy simán nyerik, mert az ellenzék egy f@s. Amúgy pedig mi is az a CEU? Nem a Műegyetemet zárják be és nem a Corvinust. Hül.yék a libsik, mint a se..gg, már megint.
12/14 anonim válasza:
A választásokon nem azt teszik majd mérlegre az emberek hogy mi lett a CEU-val. Hanem hogy most él jobban vagy Fletó alatt. Én pl.jobban élek szakmunkásként.Ki tudom fizetni a hitelemet, tudok tervezni akár évekre előre, nem pedig máról-holnapra élünk.
13/14 A kérdező kommentje:
na ez tök jó, én mindenkitől azt hallom, hogy rosszabbul él a plakátok ellenére, de akkor ez mégsem így van?
2017. ápr. 10. 22:43
14/14 anonim válasza:
Azért csinálja vele, mert Soros tulajdonában van. Csak azt elfelejti, hogy az ilyen tettekkel egyre távolabb és távolabb kerülünk Nyugattól, Nobel-díjas kutatók, tudósok álltak ki az egyetem mellett, egy olyan dolog ami mellett ilyen sok, tudományos, politikai, akár gazdasági területen elismert ember kiáll ott tényleg valami bűzlik. Szépen lassan visszataszítja az országot a (puha)diktatúrába, mellette milliárdokat sikkaszt el közpénzből. Nem mondanám, hogy ezzel rontott volna a helyzetén, ugyanis a fidesz szavazótábora mindig is megvezetett, propagandán szocializálódott ember voltak, akiknek egyetlen "érvelésük" a libsizés és sorosozás. A legszomorúbb, hogy nagyon sok ilyen ember van sajnos. A kisnyugdíjasokat, meg a gyengébb iskolai képesítéssel rendelkezőket könnyen meg lehet vezetni. A fidesz szavazótábora igen is jelentős most is, csak nézz meg egy index, 444, vagy akár kormányközeli médium alatti kommenteket, pl. 888. Sokan olyanokat hangoztatnak, hogy egyetemisták mennek tüntetni és ezeket hívják értelmiségieket, na pont ezek az emberek az agymosott birkák, ugyanis aki egy kicsit is képes gondolkodni, tudja, hogy milyen szemét bűnözés megy a fidesz kormány alatt, de őket ez nem érdekli mert kaptak 10 ezer forint erzsébet-utalványt. Na ez a szégyen. Ellehetetlenítik az emberek jövőjét, a gazdagok egyre gazdagabbak a szegények egyre szegényebbek és aztán azzal jönnek 170 ezerre nőtt az átlagbér, ja persze csak nem a szegények fizetése nő és matematikailag felhúzza egy gazdag még nagyobb jövedelme az átlagot. Medián számolással lehetne élethű infót kapni, de akkor pofán köpne a csúf igazság, hogy Magyarország nagy része relatív szegény. De persze a magyar embernek, ha azt mondják hogy ez így jó, akkor ő elhiszi, hogy ez így jó...na itt kezdődnek a problémák. Mindig az első kérdésem, ha valaki próbál okoskodni, hogy a gazdaság erősödik, hogy ha valóban így lenne, vajon szükség lenne e minden méteren kiplakátozni, hogy nő az életszínvonal? Aligha, hisz akkor az emberek tudnák, hogy így van, na ezt hívják propagandának, amit sokan benyalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!