Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért akarnak Spártát...

Sokan miért akarnak Spártát Magyarországból?

Figyelt kérdés

Olyan sokan szeretnének sorkatonaságot,vagy egy olyan intézményt, ami elzárja az összes technológiátol a fiatalokat egy tanyán több mint fél évre, hogy a gyerekek "tiszteletet" tanuljanak, hogy a gyengébbeket halálra csesztessék amíg öngyilkosok nem lesznek, hogy megtanuljanak szenvedni.

A kérdésem az, hogy ha valaki lenyom 100 fekvőt 5 perc alatt, akkor a golyó nem megy át rajta? Vagy az atombomba kikerüli? Mi értelme van ennek a "30 éve is szenvedtem a komcsi rendszerben, akkor más is tegye" feleslegesen?

Nem Svájci sorkatonaság lenne, hanem csak jobban javítanánk az amúgyis világelsős öngyilkos statisztikánkat. Egy pesszimista és egymásba rugó nép nem zárható össze kötelezően, különösen nem fiatalok.

2017. jan. 1. 17:45
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
14%
Azért, hogy rend legyen és fegyelem! Ne legyenek pávagyermekek!
2017. jan. 1. 17:47
 2/49 anonim ***** válasza:
93%
Akiben van rosszindulat, düh, harag...az szeretné ha másnak rossz legyen. Manapság mindenki jobban tudja mi lenne jó a mai fiataloknak, ez alatt azt értem a sorkatonaság. Tudod...én ezeket csak kinevetem, saját maguk életét egyengessék ne máséba szóljanak bele.
2017. jan. 1. 17:49
 3/49 anonim ***** válasza:
90%
Az elmúlt években az oktatási rendszert fokozatosan leépítették. Most kezd meglátszódni az eredménye.
2017. jan. 1. 17:50
 4/49 anonim ***** válasza:
98%
De már a közmédiában is.
2017. jan. 1. 17:54
 5/49 anonim ***** válasza:
93%
Miért? Mert buták.
2017. jan. 1. 17:58
 6/49 anonim ***** válasza:
89%

'Azért, hogy rend legyen és fegyelem! Ne legyenek pávagyermekek!'

Szóval ha Magyarországot átalakítjuk egy európai Észak-Koreává, akkor hirtelen tökéletes rend lesz mindenhol?

Azért bírom, mikor kizárólag szélsőségek jutnak néhányotok eszébe :D

2017. jan. 1. 18:14
 7/49 anonim ***** válasza:
47%

Szükség van hadseregre? Van.

Senki sem számított a spanyol inqvizícióra. Most béke van, de valamikor (lehetőleg minél később) ez mindenképp meg fog szűnni.

Van elég katonánk? Van.

Magyarország hadserege kicsi, de jól képzett, az országban épp elég vadbarom rohangál akik szükség esetén már csak a poén miatt is szívesen lőnek fejbe bárkit. Az én osztályom egy jelentős része katonai/rendvédelmi/katasztrófavédelmi pályán képzelte el a pályafutását. Leendő mérnökként én is szemezek egy honvédelmi állásajánlattal. Amink van az az adott helyzetünknek (a békének) tökéletesen megfelel.

Jah, majd elfelejtettem, hogy az ország védelmét a kibeB*@*szott Észak Atlanti katonai szövetség garantálta. Ami mellett mi úgyse tehetünk mást egy háború esetén, minthogy fogjuk a papa kezét és nyaljuk a fagyit.

Baj van a fiatalsággal? Nagyon is.

Hogy kéne ezt megoldani?

Mondjuk úgy, hogy azt a megmaradt néhány egészséges lelkű embert küldjük be az általános iskolákba tanítani, kivesszük az oktatásból azt a mély fasiszta lelkületet, az Istenverte Milánói rendszerrel együtt, nem pedig úgy, hogy a jelenleg az oktatás fölött regnáló, jobbára sérült, depressziós, életében csalódott magyartanároknak adunk még több szabadságot, és egy falakkal kerített gyűjtőtábort.

És ha már Spárta.

Egy jó katona (történelmi kontextustól függetlenül), nem frusztrált, nem pánikol. Megbízik a mellette állókban és a parancsnokában. Nincs benne bizonyítási vágy, de a végletekig hisz magában, a csapatában, a körülményekhez képest kiegyensúlyozott és fogalma sincs róla mit veszíthet.

Az átlag magyar ember, görcsös, kiábrándult, senkiben és semmiben nem tud hinni, depressziós, bizalmatlan, és önfejű.

2017. jan. 1. 18:32
 8/49 anonim ***** válasza:
9%
Tökéletes rend lenne és fegyelem.
2017. jan. 1. 18:34
 9/49 anonim ***** válasza:
31%

Tény, hogy sokakra ráférne. A világ a feje tetejére állt, valaha tényleg büszke volt valaki, ha le tudott nyomni 50 fekvőtámaszt, valahogy hozzátartozott a férfiassághoz, ma nem tudom mi a menő, nem ismerek tiniket, húszasokat közelről.

De abban a formában, ami volt és sem támogatom, ott senki nem tanult semmit.

2017. jan. 1. 18:46
 10/49 anonim ***** válasza:
11%
Azért hogy magyar kezekben legyen az országunk. De az egész teljesen értelmetlen, ha nem magyarok képeznek ki.
2017. jan. 1. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!