Ha a fidesz olyan jól teljesít, akkor miért?
Akkor azt miért nem tudják az emberek maguktól? Miért kell reklámtáblákon hirdetni?
Vagy nem is teljesít olyan jól, csak tele akarja tömni az emberek fejét?
"Nem gyanús, hogy csak te emlékszel ilyesmire amúgy?:D"
- Talán végeztél reprezentatív felmérést, vagy úgy általános retorikai hibaként szeretnél hivatkozni a "tömeg"-re, mint megfoghatatlan dologra? És az se gyanús, hogy ezekből a tévés reklámokból, amik mentek akkor (akár a jobban, akár a rosszabbul), egyetlen videó sincs fent, semmilyen oldalon sem? Vagy hogy a tévés archívumok is csak 2007-ig mennek vissza?
"Nekem oszt mindegy amúgy, csak ne írnál ilyen böszme sokat fölöslegesen..."
- Nem kötelező elolvasnod, viszont a jogot, hogy eldöntsem, hova írok, miről, és milyen terjedelmi korláttal, megtartom magamnak, és nem kérdezem ki róla a véleményedet.
Arra utaltam, hogy itt a kérdés alatt egyedül te állítod, hogy volt valaha ilyen kampány.
2006 környékén még gyerekcipőben járt az internet itt Magyarországon, bőven nem volt az átlagembernek ekkora sávszélessége mint most, és nem is raktak fel ilyen szinten mindent, mint most. Bár ami azt illeti, én egy 2 éves reklámot kerestem sokáig és azt sem rakták fel, még az adott cégnek írt email után sem.
A gond nem is itt van, hanem ott, hogy egy büdös cikk, vagy kép sem utal arra, hogy valaha is lett volna ilyen kampány.
Amúgy meg annyit írsz amennyit akarsz. Tudom, szeretsz érvelgetni. A probléma leginkább ott van, hogy azért van szükséged ennyi szövegre, mert semmi más nem támasztja alá az állításodat. Ha volt ilyen kampány, akkor 56k-s modemes internet ide, vagy oda, lenne nyoma a neten, ahogy a rosszabbulélünknek bőven van is nyoma. Mert ez, hogy egy azonos időben folyó kampányról van tartalom, csak erről nincs, ez jelzi, hogy nem a technikával van a gond.
"Ha volt ilyen kampány, akkor 56k-s modemes internet ide, vagy oda, lenne nyoma a neten, ahogy a rosszabbulélünknek bőven van is nyoma."
- Tudsz mutatni egyetlen tévés reklámot a rosszabbul élünkből?
Várom.
Addig ez csak üres beszéd, hogy ugyan miért nem találok.
https://www.youtube.com/watch?v=SMH4DBuzXC8
Itt ugye utalnak a gyógyszerárakkal erre:
De én amúgy nem TV reklámról beszélek, hanem kampányról. A TV csak egy médium, én nem is ragaszkodom a mozgóképhez, felőlem mutathatsz plakátot is a jobbanélünkről, képanyagból sokkal több van a neten.
"Itt ugye utalnak a gyógyszerárakkal erre"
- "Utalnak". Ez felér egy bocsánatkérő beismeréssel. Mindkettőt rogyásig adták a tévében, egyik sincs fent neten ma.
Nem tudom, plakáttal mi volt, nekem az a párhuzam tűnt fel akkor is, hogy egymás után közel ugyanaz hangzik el, más-más előjellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!