Ha a fidesz olyan jól teljesít, akkor miért?
Akkor azt miért nem tudják az emberek maguktól? Miért kell reklámtáblákon hirdetni?
Vagy nem is teljesít olyan jól, csak tele akarja tömni az emberek fejét?
Igen, mellette futott a "rosszabbul élünk, mint 4 éve" ellenreklám is, párhuzamban a kettő. És? Ez változtat a tényen?
Az MKKP is megcsinálta a maga kékplakátjait. Ettől a kormány kékplakátjai létének ténye még fennáll.
Mi lenne, ha kevesebb hülyézéssel és több érveléssel próbálnál meg javítani a hiteleden? Nem rólam adsz jellemzést ezzel.
"Igen, mellette futott a "rosszabbul élünk, mint 4 éve" ellenreklám is, párhuzamban a kettő. "
Akkor tájékoztatlak, súlyosan beképzelegsz magadnak dolgokat, a helyedben ezt komolyan venném, idővel az ilyesmivel könnyen valami ideosztályon végzed. Nem futott Jobban élünk mint... reklám soha, és a Rosszabbul élünk, mint... nem ellenkampány volt valamire, hanem a Fidesz egy önálló negatív kampánya. Ezek a tények, tényleg beteges mikor valaki az igényeinek megfelelő valóságot kreál magának aztán csodálkozik, hogy senki nem látja azt ami csak az ő fideszes elméjében létezik. De hát csak a tipikus Fidesz értelmi színvonalat nyújtod te is, amire mára már a magyarok többnyire egykedvűen legyintenek. Én is minek válaszolgatok itt egy ilyennek? Jobb ha hagyjuk, hogy kiírd magadból az alternatív fityisz valóságot így talán nem válsz veszélyessé egy idő után a társadalom számára :D
"Ezek a tények, tényleg beteges mikor valaki az igényeinek megfelelő valóságot kreál magának"
- Magadnak hazudsz?!
Vagy olyan fiatal vagy, hogy nem emlékszel, vagy arra játszol rá, hogy mások olyan fiatalok?
Egy pillanat alatt lenulláztad a szavahihetőségedet. Megérte egy üres beszólásért?
Sőt, ekkor is ment a paródiája:
Na szerbusz.
ma 22:21
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te teljesen fogyatékos vagy akkor? Mit linkeltél? Nem elég neked, ahogy beégsz, még tovább gyújtogatod magad? Ez lenne a "Jobban élünk, mint 4 éve" kampányod??? :D Hogy egy politikus egy darab mondatot reagált arra a bizonyos Rosszabbul élünk Fidesz kampányra
" Hiller István kijelentette: az emberek ma jobban élnek, mint négy évvel ezelőtt. - 2006-ra Magyarországot az árstabilitás jellemzi"?
Ez súlyos. De tényleg. Te egy valóságon erőszaktevő ámokfutó vagy:D
De ez neked nem elég, mert te ennél is hülyébb vagy. A netes fotosopp gúnyplakátra rákennéd, hogy az egy párt reklámkampánya volt?:D
Agyilag zokni. Ami te vagy azt korrektül így lehet leírni.
"De ez neked nem elég, mert te ennél is hülyébb vagy. A netes fotosopp gúnyplakátra rákennéd, hogy az egy párt reklámkampánya volt?:D"
- Úr Isten, hogy valaki ekkora retardált legyen! Ennyire nem megy az értő olvasás, és ezt ilyen nagy pofával tudtunkra is adod?: *Sőt, ekkor is ment a paródiája*
...Komolyan, mintha állatkerti majmokkal próbálnék meg kommunikálni, akik csak rácsot rázni és vihogni tudnak.
Ez már nem az a szint ahova érdemes lefolynom.
Kedves propatria ne idegesítsd fel magad, nem én alázlak, hanem te saját magadat, ne rám haragudj. Őszintén mondom, ha én fideszes lennék megkérnélek, ne nyilvánulj meg mert lejáratod a fajtád, az emberek azt hiszik ez az átlag fidesz szint, vagy jól hiszik?:D Na mindegy. Na szóval, engem érdekel ez a dolog, a fideszes agy rejtelmei meg minden, menjünk csak visza az elejére. A fidesz soha nem látott méretű plakát és reklám propagandájáról kérdez valaki, erre tebenyögöd ezt:
"Senkinek nincs meg a "Jobban élünk, mint 4 éve" reklámok áradása 2006-ból?"
:DDD
Erre én mondom, nem volt ilyen, erre te meg linkelsz valamit, amit csak egy degenerált állapotú értékelhet akár reklámnak akár áradásnak akármindekettőnek. Egy nyilatkozat Hiller Istvántól és két darab sk gúnyplakát az internet népétől. Ez eddig egészen komikus, úgyhogy kérlek folytasd, hogy is volt ez a reklám áradás mert eddig még csupán azt nem mutattad. Már lejárattad magad, már lehülyézted a nálad intelligensebbet, már vergődtél mikor rájöttél, hogy öngól ez megint, de még egyelőre "Jobban élünk mint 4 éve" reklám áradást mutatni nem tudtál :DDDDDD Szóval erre kérnélek akkor, mégis csak ekkora arccal valamit mutatni is kéne.
A kérdezőtől meg már előre elnézést kérekha itt is meggyanúsítanba azzal, hogy a kérdező is vagyok, szokása ugyanis, ha valaki szembesíti a butaságának magasfokával :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!