Ha a fidesz olyan jól teljesít, akkor miért?
Akkor azt miért nem tudják az emberek maguktól? Miért kell reklámtáblákon hirdetni?
Vagy nem is teljesít olyan jól, csak tele akarja tömni az emberek fejét?
Orbán megfogadta, hogy nem lesz még egy vereség, mint 2002-ben vagy 2006-ban és ezért kész mindent megtenni, akár a legaljasabb Göbbels-i módszerekhez nyúlni és zombihaddá zülleszteni az egész népet.
Ha még egyszer elvesztené a hatalmat, abba teljesen beleőrülne.
Én nem érzem.
Amikor meg a hirdetéseken, reklámtáblákon olvasom. Akkor meg csak annyit érzek, hogy hülyének is vagyok nézve.
Bár a jobbikot sem értem.
Miért rak ki olyan plakátokat, amitt mindenki tud?
Ti dolgoztok ők lopnak (a két jómadár arcképével, Mészi és Orbi)
Nem értem. Kollektív tudatvesztés állt be 2010-ben, vagy csak az felhasználók átlag életkorából fakadóan jelent ez újdonságot most?
Senkinek nincs meg a "Jobban élünk, mint 4 éve" reklámok áradása 2006-ból?
"Nem értem. Kollektív tudatvesztés állt be 2010-ben, vagy csak az felhasználók átlag életkorából fakadóan jelent ez újdonságot most?
Senkinek nincs meg a "Jobban élünk, mint 4 éve" reklámok áradása 2006-ból?"
Jééézusunk, nálad az agyhalál fog pillanatokon belül beállni most már annyira rottyon vagy agyilag. Szintén a Fidesz folyatta anno a Finkelsteini "Rosszabbul élünk mint 4 éve" negatív kampányát, de persze a te fideszbégetésre lekorlátozódott értelmed ezt is a mániás fidesz imádatodnak megfelelőre torzította. Ez az állapotod már igazán a klinikára való :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!