Magyarország, , jobban" teljesít?
Magyarország évi átlagos egy főre jutó GDP növekedése 2010-óta FELE Szlovákiáénak vagy Romániáénak. (forrás: [link]
Egészségügyben tanügyben semmi változás, a tanrendszer ugyan olyan ROSSZ mind régen, nagy munka lenne megreformálni, csak egy rohadt német rendszert kellene lekoppintani, és nehogy azt mondja valaki hogy erre nincs pénz, de a CSOKólózásra van, még a hülye focira, meg a haverok jóllétére, olimpiára stb. stb.
(CSOK jó dolog is lehet, de nehogy már azok kapjanak pénzt akiknek 3-4 házuk van.... Vagy akik 1-év alatt kikeresik azt a pénzt.)
Átlagbérek is tényleg növekednek, de ha összehasonlítjuk az átlagos átlagbérnövekedést 2010-óta Szlovákiával vagy Romániával %-osan akkor is jócskán lemaradunk
AKkor mégis minél a ló°°°° nál teljesít jobban ez az Orbán kormány???
S nő a népszerűségük, lassan a valódi 2\3-ot is eléri, mert elvannak ájulva egyesek a migrációs válság kezelésével...A Jobbik már 2013 kor motyogta hogy kellene kerítés... De a lényege hogy semmi olyat nem tett a Viki amihez valami szuperinteligencia kellene..
Én nem értem hogy mit vannak annyian beindulva a Fideszre... Én is az m1-et nézve elhiszem hogy rózsás a helyzet, aztán mikor kicsi időm engedi, utána olvasok azoknak a NAGY MONDATOKNAk és mind statisztika bűvészkedés, meg túlzások, stb. stb.
Ez most mi akar lenni?
Ez nem kérdés.
Megbeszéled te magaddal, hogy mi a helyzet. Ezt nyomhatnád a tükör elött is, vagy a plüssmacinak, falnak....
Ehhez nem kell gyakorikérdések.
De én hallani akarom a Fideszesek véleményét. Kb. 2 millió ember szavaz a Fideszre, és gondoltam az én gondolatmenetemben van a hiba hogy nem látom a csodát.
Vagy én nem veszek valamit figyelembe. Mert az amit leírtam NEM a többség véleménye.
Valld be kérdező, hogy te vagy a gyurcsán!
Be se kell vallanod, mer tudom!!!
Íme a "bezzegszlóvákiád", a szőröstalpúak meg, hogy "lehagytak" az olyan vicces bemondás, hogy csak a magadfajta veszi be. :)
(Ez nem jelenti azt, hogy az ország nem állhatna jobban is.)
"CSOK jó dolog is lehet, de nehogy már azok kapjanak pénzt akiknek 3-4 házuk van...."
Miért ne?
"…akinek van, annak még adatik, akinek nincs, attól még az is elvétetik, amije van…" Máté 25:29
Mi pedig jó keresztyén ország vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!