21/28 anonim válasza:
Jah és egy fasfej a kérdező...
23/28 anonim válasza:
Kérdező! Mi a véleményed Orbán Viktorról, aki utcára hívta az embereket, majd azonnal lelépett? Pedig akkor még nem kezdődött a rendőrterror, még nem kerültek elő a viperák, és nem lőttek ki szemeket. De ő már akkor elhúzott.
24/28 A kérdező kommentje:
" válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:34"
Nah,megszólalt az IQ bajnok jobbikos...:D
2010. máj. 13. 11:55
25/28 A kérdező kommentje:
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:20
Semmikép se tekintem ezt pozitivumnak Orbán részéről amit csinált!!És nem vagyok elvakult,mert ha sz@rt csinálnak akkor nem hangoztatom,hogy márpedig az jó..,a sz@r az sz@r!!
2010. máj. 13. 11:57
26/28 anonim válasza:
Tényleg elég nagy baromságot csinált, DE lemondott a mentelmi jogáról, hogy gyorsabban lefusson az ügy.
És ha kiderül hogy bűnös, minden bizonnyal ki is rúgják a pártból.
De mond csak, Kubatovot és a Gerényit mosdató drágaságot miért nem rúgták ki eddig a Fideszből?
A Fidesz bent tart minden sz@rházi alakot, a Jobbik meg nem, ez a különbség!
27/28 anonim válasza:
A kérdező olyan 15 év körüli elvakult fideszes
28/28 A kérdező kommentje:
Téves minden adatod,de azért jó röhögtem rajtad utolsó!Nah további szép napot Jobbikas!!:P
2010. máj. 13. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!