1/20 Heckler válasza:
Te vagy a harmadik, aki belinkeli azt a provokátort. De ha már mutogatod, akkor könyörgöm, ne a posztkommunista Népszavát legalább...
2/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, elkerülte a figyelmemet, hogy már mások is belinkelték ezt a képet.
2011. okt. 25. 13:24
3/20 anonim válasza:
Felháborító! Nem is tudok mit szólni! Ilyen ostobák/tanulatlanok az emberek, vagy szerintük ez a menő, és egyetértenek azokkal a nézetekkel amiket Hitler képviselt? Főbe lőni mindet!
4/20 Heckler válasza:
"Főbe lőni mindet!"
Tehát tőled sem idegen a népirtás gondolata, csak a te célpontjaid magyarok. Értem én :)
5/20 anonim válasza:
Nem a magyarok a célpontjaim hanem az ilyen undorító fasiszták.
6/20 anonim válasza:
és ez így nem gyűlölet utolsó?:) amúgy meg HH!
7/20 anonim válasza:
De, gyűlölet. Csak nem a bőrszíne vagy a vallási hovatartozása miatt.
8/20 anonim válasza:
Felőlem öltözhetne pinokiónak is, az sem lenne a számomra se jobb se rosszabb. Mindenki úgy öltözik ahogy akar.
Ha valakinek Hitler a zsánere, hátt legyen.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, kíváncsian várom a többit is.
2011. okt. 25. 14:32
10/20 Heckler válasza:
Érdekes a kettős mérce amúgy, mert ha én végigmegyek Sztálinnak öltözve valahol, senki rám se b*szik, de ha egy majom stazi egyenruhában odamegy trollkodni amúgy egy közéleti problémából folyományaként megrendezett megemlékezésre, akkor rögtön ráugranak politikai tőkét kovácsolni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!