11/28 A kérdező kommentje:
Igen mert a Jobbik még úgymond szűzpárt a parlamentben...,azért nem tudott lopni,csalni,hazudni mééég...
2010. máj. 12. 23:16
12/28 anonim válasza:
ezt hívják kettős mércének. tudod te, hogy ki az a pintér hülye gyerek?
13/28 A kérdező kommentje:
Tudom képzeld el...,és velem igy nem beszélsz,mert szájbacsaplak!!
2010. máj. 12. 23:25
14/28 anonim válasza:
Igen, ítéljék el őt. És mellette ítéljenek minden politikust aki egy forintot is lopott, ítéljenek el minden rendőrt aki visszaélt a helyzetével, ítéljenek el minden bírót aki hamis ítéletet hozott, ítéljenek el minden ügyvédet aki kiállt egy nyílvánvaló bűnös mellett, ítéljenek el minden cigányt aki valaha valakit bántalmazott, ítéljenek el ugyanígy minden magyart, zsidót, kínait, amerikait aki valaha eldobott egy követ valaki más felé.
15/28 anonim válasza:
Sőt, ítéljék el a kérdezőt is fenyegetésért.
16/28 A kérdező kommentje:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:27
Abszolút egyetértek Veled!!És azt mondom,ha a Fideszen belül is kiderül valami mutyizás,kétes dolog a kormáynzásuk alatt majd,a legkeményebben fellépni ellene és azonnal kizárni!!
2010. máj. 12. 23:30
17/28 anonim válasza:
"Tudom képzeld el...,és velem igy nem beszélsz,mert szájbacsaplak!!"
nah kb eddig terjed az IQ-d!
18/28 A kérdező kommentje:
Engem jogtalanul senki ne hülyézzen le!!!
2010. máj. 12. 23:36
19/28 anonim válasza:
de nem jogtalanul hülyézett le, egy hitvak ember vagy.
20/28 anonim válasza:
Jajj hát ez borzalmatosas! Egyszerüen szernyŰ! Feláll a hátamon és a pötsömön is a szőr!! A Jobbik az tényleg félelmetes! Megyek is tüntetni a WCre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!