Nem hiteltelen Botka "fizessenek a gazdagok" szlogenje?
Tekintve, hogy 25 milliós luxusautóval járkál.
Ő vajon fizetne?
Most a korábbi válaszolok és a médizaj kizárásaával írom a saját véleményem.
ALAPVETŐEN miért hiteltelen egy gazdag szájából azt hallani hogy fizessenek a gazdagok?
mármint ugyértem ez olyan mintha egy gyilkos azt mondaná h a "a gyilkosoknak meg kell bűnhődniük" :D
tehát ezalatt azt értem hogyha úgy érti azt hogy fizessenek a gazdagok hogy ő készségesen neki állna szintén fizetni,egyáltalán nem tűnne hiteltelennek,SŐT!
Tod a politikusok hajlamosak hülyének nézni az embereket.
És azt hinni h mindenki memóriája 3 napos.
Am meg DE. És luxus utakra is szokót járni yacht-al meg búvárkodik. "Nyilván" ezt ugye mindenki megengedheti magának.
Kösz a komcsikból elég volt 2002-töl 10-ig. Még 1X nem kell belőlük.
Nagyon aljas, de Botka nyílván azért teszi, mert tudja hogy a tömegeket a buta, hangzatos szövegekkel lehet megnyerni.
A nép az egyenlő számomra a hülyék, buták és megvezethetők tömegével. Erre sajnos 1994, 2002, 2006 és 2014 a jó példa.
Amúgy a "fizessenek a gazdagok" ez eléggé uszító. Az oligarcha akit "gazdagnak" nevezik, nekem nem gazdag, hanem egy csaló gazember, aki a börtönbe való. Ellenben az a gazdag, aki tényleg a saját tehetségéből gazdagodott - akármennyire is hihetetlen kedves irigyek - azt nem kellene már tovább szívatni. Ennél már csak az hiányozna, ha neki állnának adómentessé tenni a minimálbért, és akkor mindenkit arra jelentenének be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!