Mi az oka a Fidesz primitív politikájának és a Göbbelsi propagandának?
Naponta előadják a "23millió román munkavállaló" szintet.
Napi Soros, napi Brüsszel, kamu nemzetieskedés mint Heineken vagy CEU.
Szóval miért a legtudatlanabb, legostobább, leggyűlölködőbb emberek szimpátiájára hajtanak? Mire jók a Habony média hazugságai?
Nekem ezek jutnak eszembe:
1. Jobbik szavazatok megszerzése
2. A felső 10% a pénztárca alapján úgyis a Fideszre szavaz, az alsó 70%(?) - akik semmit nem kaptak - figyelme elterelhető nemzeti érzelemmel, elégedetlenség áthárításával (brüsszel, multik, Soros, migránsok stb)
3. Olyan szintű (Viktor -Lőrinc) és mértékű a lopás, a korrupció ami tarthatatlan a közvélemény és főleg a tájékozottabbak előtt és már csak Göbbelsi propagandával orvosolható a helyzet
4. Viktor számít (a labilis idegállapotú) Simicska kitálalására, amiből mindenki számára kiderülhet (ha eddig nem esett volna le) hogy az egész csak a hatalomról és a lopott milliárdokról szól és Viktor szép beszédei kukába valók. Ebben az esetben szintén a primitív tömegekre és Göbbelsi módszerekre lehet leginkább támaszkodni.
Szóval mi lehet a fő ok? 1-4 vagy egyéb?
"Mégsem sikerült - nyilvánvalóan szándékosan ezek után - megtalálni Mécs szövegében."
- Ezért kérem a segítségedet.
"Bár nem tudom mi nem tetszik a Momentumban neked"
- Semmi különös. https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__84..
"(azokon kívül amit behazudsz magadnak, hogy úgy van)"
- Nem is írtam róluk itt semmit. Pavlovi reflex?
"szóval első tippre azt mondom, lehet kínosak lennének az ügynökakták neked :-)"
- Elárulom, ha eddig nem volt előtted ismert, most is bemehetsz, és kutathatóak az akták, kikérheted, volt-e rólad jelentés. Odaadják, elolvashatod. Személyes érdeklődés útján. Csak nem publikálhatóak.
# 21/22 Időpont tegnap 00:21
Szeretem amikor terelsz, s ezáltal hazudsz. Nem a saját aktámra vagyok kíváncsi pajti... :-) De mondom, még a végén lámpavasra kerülne a fél parlament ha kiderülnének.
Na, akkor vegyük sorra:
"A tény az, hogy megbuktál magyar irodalomból."
- Ugye, mint mondtam, nem. De szívesen veszem a te tudásoddal való kiegészítését az enyémnek.
"Mondjuk szándékosan, nehogy valami negatívat kell mondj a kormányra."
- Ha azt mondom, hogy igen, tényleg szarkazmus, azzal negatívat mondanék a kormányról? Hogy jön össze a kettő? Te csak megszokásból írsz kliséket, egy vödörből kikapkodva a bekészített sorokat, mindegy, hogy mi a téma??
"Mégsem sikerült - nyilvánvalóan szándékosan ezek után - megtalálni Mécs szövegében."
- Ha ennyire nyilvánvaló és egyértelmű, miért nem tudsz nekem sokadik kérés után sem rámutatni? Mégsem nekem tesz szemellenzőt a politikai szimpátia eszerint? Te akarod azt látni, amit hiszel?
Még csak nem is zártam ki a lehetőségét, tök objektíven írtam, hogy a szövegben semmi jele nincs, az azt követő rádióinterjúban lehet, azt viszont nem hallottam. Erre te nem tudsz mást, csak gyűlölködve dobálózni.
Nem vagyunk egy szinten.
"Bár nem tudom mi nem tetszik a Momentumban neked (azokon kívül amit behazudsz magadnak, hogy úgy van)"
- Semmit nem írtam róla, ellenben az érdekelne, hogy mi ez a szakrális kötődés, ami itt sokakban most megnyilvánul. Tulajdonképpen mi köthető a Momentumhoz a nolimpiás aláírásgyűjtésen kívül, akár pozitív, akár negatív értelemben?
"szóval első tippre azt mondom, lehet kínosak lennének az ügynökakták neked :-)"
- '90 után születtem. Olcsó ezt bedobni, csak most kapufa, úgyhogy próbálj mást.
Miért is kerülöd a választ a kérésemre sokadik hozzászólás után is?
# 24/24 Időpont tegnap 10:25
A teljes szövegre igaz az, amit te kérni akarsz tőlem, minek másoljam be ide is? Ez olyan, mintha arra kérnél, hogy idézzek egy jó részt valamelyik Örkény egypercesből.
Ismerlek, a büdös életben nem látnád be, hogy tévedtél, csak azért, mert akkor nem lehetne a Momentum ellen kampányolni. Ennyi. Pont véletlenül egy propagandára vonatkozó kérdésnél propagálsz.
Arra is csak a totális vakítás és félreértés megy, amit eddig írtam, minek szenvedjek veled? Hónapok óta csak röhögök rajtad.
Hát ez nagyon olcsó kifarolás volt.
"Ismerlek, a büdös életben nem látnád be, hogy tévedtél, csak azért, mert akkor nem lehetne a Momentum ellen kampányolni."
- Nem kampányoltam ellene. Azt mondtam, hogy az írott bejegyzésben nincs utalás szarkazmusra, már csak azért sem, mert akár alappal is ír abban, amiket ír. Nyilván nem a lehúzást, hanem a tartalmat értem ezalatt. A rádióadást, amiről feltételezem, hogy a tisztázást szolgálta, pedig nem hallottam, így nem is döntőbíráskodok ebben az egészben.
Hogy ettől neked miért kezdett el kidagadni az ér a homlokodon, annak nem látom indokotságát. Igazából olyan ez, mint a vallásos ikonok iránti blaszfémia. Politikai fanatizmus. "S ki néma volt netán s csak lelkesedni rest; már azt is gyűlölték, akár a pestisest."
Nem is értem egyébként ezt a hisztit, hogy miben gázoltam bele a lelkedbe. A Momentum semmit nem jelent a nolimpiás népszavazáson túlmutatva, nincs mit a nevéhez kötni most, így a rajongást, és a "kritika" (ami még csak nem is az) miatti sértettséget sem értem.
Tényleg ilyen sikeréhség van balon, hogy ahol valami felbukkan, ott már rákapnak, mint a gyöngytyúk arra a bizonyosra? Nem tiszta előttem ez az egész.
# 26/26 Időpont ma 13:21
Nem kampányolsz ellenük, csak minden második kérdésnél kapával-kaszával propagálsz ellenük... Csak tudom mit olvasok tőled.
A rádióadást én sem hallottam, mert nincs szükségem rá. Annyira egyértelmű, hogy pont azt a (nem is tudom minek nevezzem, mert a proli is dícséret) jellegű mentalitást ("parasztvidéki-büdöspesti") mutatja be eltúlzóan, maró gúnnyal, hogy azt akként értékelni, hogy a vidékiek ellen van, az vagy szándékos (nehogymánegyűlöljükőket,nemfideszesek!), vagy hülyeség.
Vagy szerinted komolyan azzal sértegeti a vidékieket, hogy azt mondja, hogy egy igazi pesti nem ismeri az utcákat? Komolyan, miért van az, hogy bárki aki ezen felháborodott az vagy mélysötéthívő fideszes, vagy segghülye? Ha minden mondatát szó szerint vesszük, nem pedig úgy, ahogy valójában értette, akkor a pestiekre sem kevésbé sértő, valamiért mégsem ezzel érvelnek a prolialattiak.
A többi meg a szokásos antibalpropagandád, arra engedd meg, hogy ne reagáljak.
Nem kampányolsz ellenük, csak minden második kérdésnél kapával-kaszával propagálsz ellenük... Csak tudom mit olvasok tőled.
- Jaj, hagyjuk már. Neked az is "hányingerkeltő propaganda", amikor beírtam két sorban a 2014-es választások eredményét...
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__85..
A politikára vallási áhítattal tekintőknek bármi blaszfémia. Nálatok nincs középút, nincs objektivitás.
"Vagy szerinted komolyan azzal sértegeti a vidékieket, hogy azt mondja, hogy egy igazi pesti nem ismeri az utcákat?"
- Ez _igaz_. A nővérem ugyanezt mondta el, lévén, vidékiként jár be, hogy a budapestiek egyáltalán _nem ismerik_ Budapestet. És ez igaz. Amikor én ott voltam, és megkérdeztem, ez a 3-as metró, vagy a szembenlévő, kapásból rávágva átirányított a másikhoz, teljes magabiztossággal. Nekem gyanús volt, megkérdeztem ott is valakit, ő pedig vissza. B+, azért ez nem egy utcanév, azt tudja már, hogy melyik a 3-as, melyik a 4-es metró...
De nem tudja, mert sosem kellett tudnia, mert az útvonalakat tudja, amiket használ, amiben felnőtt. Csak a felutazó vidékiek foglalkoznak ilyennel, mert ehhez tudják navigálni magukat.
És ez a fővárosial szemében nem nekik szégyen a saját részükről, hanem inkább vicces nekik, ha valaki úgy akar bekerülni ebbe a - nevezzük így? - "zárt klubba", hogy kiismeri Budapestet, és ezt minél látványosabban prezentálni akarja, ami éppen nem helyi tulajdonság.
Ahogyan az is igaz, hogy vidéken mindig veresenytéma, ha előbbre ugrik egy város a népességi listán. Ami pedig egy 2 milliós városból egy bizonyos tekintetben megmosolyogtató lehet.
Sokáig lehetne elemezni, de a szöveg egyértelműen valós alapú.
Hogy ezzel csak gúnyt állított az ilyen véleményt állítóknak, az a rádióinterjúból kiderülhet, ebből nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!