Egy hete egy gólyát kínoztak halálra, most egy vemhes őzt üldöztek crossmotorosok addig, amíg el nem pusztult. Pusztán szórakozásból. Csak én érzem úgy, hogy egyre több a primitív, beteg ember az országban?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 12:08
1/12 anonim válasza:
Ez igaz mivel a szórakozáshoz kell kreativitás ha az nincs akkor pénz mivel nincs egyikse ezért marad ez ami amúgy részben erőfitogtatás.
2/12 anonim válasza:
Eddig is volt bőven állatkínzás, csak nem kaptak figyelmet vagy nem derült ki (köszi, internet). persze itt elég sokan embereket is kínoznának bármiféle lelkiismeretfurdalás nélkül.
3/12 anonim válasza:
"Ez igaz mivel a szórakozáshoz kell kreativitás ha az nincs akkor pénz mivel nincs egyikse ezért marad ez ami amúgy részben erőfitogtatás."
rossmotorozni egyáltalán nem egy olcsó hobbi, ezt az érvet nehezen hiszem el
4/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csak itthon van így, az egész világ beteg.
5/12 anonim válasza:
Akkoris erőfitogtatás meg szerintem nincs arra pénzük hogy átugorjanak londonba a vidámparkba vagy elmenjenek síelni vagy ilyenek. Mert ezekhez nem kell kreativitás csak drágák vagy hegyet mászni vagy ejtőernyőzni esetleg safarira. Ezért marad ez amivel bizonygattya a többi suttyónak hogy ki a fszagyerk. Amerikában a csövesek akik vizes fotelekben ülnek is ilyenek.
6/12 anonim válasza:
Én már nagyon régóta ezt érzem.
7/12 anonim válasza:
A szegénység növekedésével a primitív emberek száma is növekszik. A primitívség pedig az erkölcsi gátak leépüléséhez vezet.
9/12 anonim válasza:
Mindet kilonem egytol egyig. eloszor a gyomrukba egy lovest aztan a mellkasba vegul par ora mulva fejbe.
vagy hagynam oket kikotve megrohadni a sebeikben. Igen egy ozert siman, es a golyaert is.
10/12 anonim válasza:
"Csak én érzem úgy, hogy egyre több a primitív, beteg ember az országban?"
Csak te! Mert igazából az egész világon így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!