Mi az oka a Fidesz primitív politikájának és a Göbbelsi propagandának?
Naponta előadják a "23millió román munkavállaló" szintet.
Napi Soros, napi Brüsszel, kamu nemzetieskedés mint Heineken vagy CEU.
Szóval miért a legtudatlanabb, legostobább, leggyűlölködőbb emberek szimpátiájára hajtanak? Mire jók a Habony média hazugságai?
Nekem ezek jutnak eszembe:
1. Jobbik szavazatok megszerzése
2. A felső 10% a pénztárca alapján úgyis a Fideszre szavaz, az alsó 70%(?) - akik semmit nem kaptak - figyelme elterelhető nemzeti érzelemmel, elégedetlenség áthárításával (brüsszel, multik, Soros, migránsok stb)
3. Olyan szintű (Viktor -Lőrinc) és mértékű a lopás, a korrupció ami tarthatatlan a közvélemény és főleg a tájékozottabbak előtt és már csak Göbbelsi propagandával orvosolható a helyzet
4. Viktor számít (a labilis idegállapotú) Simicska kitálalására, amiből mindenki számára kiderülhet (ha eddig nem esett volna le) hogy az egész csak a hatalomról és a lopott milliárdokról szól és Viktor szép beszédei kukába valók. Ebben az esetben szintén a primitív tömegekre és Göbbelsi módszerekre lehet leginkább támaszkodni.
Szóval mi lehet a fő ok? 1-4 vagy egyéb?
# 7/10 Időpont ma 12:35
Tehát attól, hogy nyernek, attól nem primitív? Érdekes. Megdöbbentő hülyeség, de legalább érdekes.
Semmi különös. Orbánt traumatizálták a 2002-es és 2006-os választási vereségek és megfogadta, hogy ha egyszer nyer, akkor foggal-körömmel ragaszkodik majd a hatalomhoz.
Ahhoz pedig ez a legmegfelelőbb magatartás, amit most is tesznek, ugyanis primitív emberből van a legtöbb.
"Miért nem tud továbbtekinteni az ellenzéki politika retorikai szókészlete az unott fasisztázásnál"
Nem állt szándékomban fasisztázni mindössze a 888, origo színvonalú Habonyi tájékoztatásra céloztam, de most hogy említetted utánanéztem mi a fasizmus.
Hát megdöbbentően sok a hasonlóság! Militarizmus, fizikai erőszak nincs, a demokratikus intézményrendszer is megmaradt(?) de rohadtul sok a közös elem. De pl mostanában ígérte meg Orbán hogy a térség legerősebb hadserege lesz a mienk.
Szóval nekem puha fasizmusnak tűnik amit művelnek az összes baromságukkal együtt.
Pro Patria!
"Ez tartja kormányon a Fideszt, ti, hogy impotens ellenzék képét adjátok. Ezzel nem lehet kormányképes alternatívát felmutatni. Ez nem kormányváltó program."
Szerinted Orbán hagyja egy normális ellenzék létrejöttét?
Hogy is volt a Momentummal? Olvastad a hazugságáradatot a Mécs Jani paródiájáról? Na az ilyenek miatt gondolom hogy Göbbelsi propaganda.
"Szerinted Orbán hagyja egy normális ellenzék létrejöttét?
Hogy is volt a Momentummal?"
Na azért ne ringasd magad tévképzetekbe. A momentum sikertelenségéhez semmi köze Orbánnak. A momentum meglovagolta az olimpia ellenes közhangulatot. Volt 5 percnyi sikerük aztán mentek a levesbe a másik 1000 baloldali törpepárt közé.
Szóval ne rögtön Orbánozz, hanem kicsit gondold végig, hogy szerinted van-e igénye az embereknek egy új szdsz-re....? Na látod!
"Na azért ne ringasd magad tévképzetekbe. A momentum sikertelenségéhez semmi köze Orbánnak."
Na egy hűséges pártkatona is hozzászólt.
"sikertelenség"?? eddig sikeresek. A lejáratást akartál írni ugye? Viktor strómanokon keresztül megvette a fél magyar médiát (Putyin is) és beindult a lejáratás egy olyan párttal szemben ami talán még meg se alakult, még programja sincs.
"A momentum meglovagolta az olimpia ellenes közhangulatot. Volt 5 percnyi sikerük aztán mentek a levesbe a másik 1000 baloldali törpepárt közé. Szóval ne rögtön Orbánozz, hanem kicsit gondold végig, hogy szerinted van-e igénye az embereknek egy új szdsz-re....? Na látod!"
A fidesz pedig a nép hülyeségét és idegenellenességét lovagolja meg folyamatosan.
Ezzel a baloldalival az a baj hogy a fidesz(esek) szerint mindenkire van egy cimke a jobbikra is. NE GONDOLKODJ TE SE! INKÁBB CIMKÉZZ!
Ennyi erővel az új szdsz a Fidesz. Nem tudtad?
"SZDSZ: egykulcsos adót! Az egykulcsos adó az egyetlen olyan markáns adópolitikai eszköz, amely a versenyképességet érdemben növeli" - Közölte Kóka János 2006-ban. [link]
Ja és kiváló kapcsolatokat ápol a fidesz Kókával.
Hab a tortán hogy a versenyképességünk zuhanórepülésben van.
"Hogy is volt a Momentummal? Olvastad a hazugságáradatot a Mécs Jani paródiájáról?"
- Olvastam. Én kifejezetten utálom, és szóvá is teszem, hogy az emberek az interneten - lehet, hogy a nonverbális jelek, a gesztikuláció és a hanghordozás hiánya miatt, de akkor is - nem ismerik fel a szarkazmust, vagy az iróniát.
Úgyhogy így álltam neki olvasni a bejegyzést.
Az adott szövegben semmilyen jelet, félmondatot vagy utalást nem találtam, ami feltételezni engedné, hogy ez csak paródia. Az ehhez képest másnapra beígért rádióinterjút nem hallottam. Lehet, hogy ott került ez kifejtésre, és a bejegyzésben még szándékosan hagyta ülni, hogy nagyobbat szóljon, és többen meghallgassák másnap az adást is.
Mivel nem hetekkel később készült az interjú, hanem mindjárt másnap, ezért azt viszont nyilván nem feltételezem, hogy csak utólagos magyarázkodás lett volna a rádióműsorban, akkor nem jelentette volna be már az írásban.
Viszont ezt az adást nem hallottam, így ezt az egészet nem is tudom megítélni.
Ami biztos: a szövegben semmi sem utal szarkazmusra. Ez tény. Az egész valódi megfogalmazásban íródik. Hogy élő nyelvben mi hangzott el a rádióban, azt pedig hallanom kellene, hogy további megállapítást tudjak erről az egészről tenni.
# 18/18 Időpont ma 16:16
A tény az, hogy megbuktál magyar irodalomból. Mondjuk szándékosan, nehogy valami negatívat kell mondj a kormányra.
(leszarom, hogy nem rájuk szavaztál)
Kiemeled a szarkazmusra utaló betoldásokat a szövegből?
Csak azért kérdezem, mert én jelesre érettségiztem magyar nyelvből és irodalomból. Amúgy.
# 19/19 Időpont tegnap 22:25
Mégsem sikerült - nyilvánvalóan szándékosan ezek után - megtalálni Mécs szövegében.
Bár nem tudom mi nem tetszik a Momentumban neked (azokon kívül amit behazudsz magadnak, hogy úgy van), szóval első tippre azt mondom, lehet kínosak lennének az ügynökakták neked :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!