Te egyet értesz Botka Lászlóval, hogy el kell venni a pénzt a gazdagoktól és odaadni a szegényeknek?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 14:36
11/20 anonim válasza:
Én azzal értek egyet, hogy a szegények és gazdagok közötti különbséget, lehetőleg csökkenteni kell, nem növelni.
12/20 anonim válasza:
NEM èrtek vele egyet,mert sok gazdag megdolgozott a pènzèèrt,sok szegèny meg önhibájàbòl szegèny
13/20 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem értek egyet. Többkulcsos adózás jöhet, élhető különbségekkel a kulcsok között és átgondolt formában (az említett 22x-es túladóztatás nem az).
14/20 anonim válasza:
Akkor még én is egyetértenék, hogy ha valami kisebb eltérés lenne. Mondjuk ha ilyen 30-40% eltérés van. (10% az egyiknek 14% a másiknak) De nem olyan, hogy az egyik 6,5%ot fizet a másik 28%-ot. Ez azért elég nagy eltérés.
15/20 Estádio de Felchút válasza:
Nem.
Én az egykulcsos adóval értek egyet, és élvezem az előnyeit. A Fideszből már régen kiábrándultam, de amíg tartják az egykulcsost, addig számíthatnak a szavazatomra.
16/20 anonim válasza:
Ezzel a dumával akar választást nyerni?
Azt hiszem nem fog! :)
17/20 anonim válasza:
Ez a világ legleegyszerűsítőbb tarsadalma b+.... Qrvára nem ez Botka politikája....qrvára nem. Az hogy valakinek ennyi jön le és feljárkál ide kommunistát kiáltani az más kérdés.
19/20 anonim válasza:
1.Választás előtti év.
2.A Fidesznél a Jobbik erősödésére számítanak.
3.A bizonytalan szavazókat az MSZP felé kell terelni.
4.Orbán találkozik Botkával.
5.Botka elmondja(a megállapodás szerint),amit súgtak neki.(Szerző: Habony)
20/20 anonim válasza:
Nem. Én Viktorral értek egyet. El kell venni a pénzt a szegényektől és odaadni a gazdagoknak.
Üdv: Lőrinc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!