Miért nincs jussa a szegényeknek? Miért csak a gazdagoknak jut minden?
Miért nem tudnak már valamit csinálni, hogy maradjon pénz a hónap végére?
Miért hagy a kormány a gazdagoknál több pénzt az egykulcsos adórendszerrel?
A szegény gyerek miért nem juthat vitaminhoz?
Azért,mert az hiszik,hogy jót tesz a gazdaságnak.
Pedig tönkreteszi a vállalkozókat.
Egy szűk réteg gyarapszik.Ennyi haszna van.
Aztán,ha kiürül az ország,lelépnek Ausztráliába,vagy valami egyéb jó helyre,ahol még van élet.
Nem csak a gazdagokat támogatják, de ha őket lenyúlják, nem itthon fognak vásárolni, és az nagy adó kiesés.
Így is tehetősebb kint élni, mint itthon, ha diploma van a kezedben, vagy szakma. Ha őket még jobban el akarod riasztani, adózássad meg őket.
Évi 800 000 000 Ft értékű bevételt termelő cégnek dolgoztam. Kedvezőbb adózás miatt Kanadában költözött a cég. Szerinted mennyi adótól szabadult meg Magyarország? És most a magyar mérnökök oda kinn dolgoznak. Ez lenne a cél? Mindenkit elzavarni?
Nyugodtan adózássad meg azt aki iskolai végzettsége alatti fizuért itthon maradt, hátha mindenki itt hagyja az országot.
"Miért nem tudnak már valamit csinálni, hogy maradjon pénz a hónap végére? "
Mert nem tudják beosztani. Én tíz évig voltam közmunkás, kerestem 47 ezer forintot és még építkeztem is.
"Miért vállal gyereket, aki nem tudja etetni?"
Mert a Ducéd vernyákolni kezd és lassan már le is lövet, ha nincs gyerek.
#7: Anyázni oviban menő.
Érveket, ésszerű mondatokat tudsz felhozni, vagy dedós maradsz továbbra is?
Ha az összes szegényebb ország vezetősége példát venne a KKPről és egy- vagy kétgyerekes politikát kezdene el folytatni, vagy kezdett volna már 10 éve, sokkal jobbak lennének a kilátások ilyen téren. De mindenki lesz**ja, hogy a Föld nem tud eltartani minket.
Hiába a technológia folyamatos fejlődése és hiába tudunk egyre könnyebben élelmiszert előállítani, ha az igény is nő és csak nőni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!