Azért nem ért el semmit az ország, mert a politikusok elmagyarkodták?
"Miért ne kellene? A probléma létezik és meg kell oldani.
Ahhoz viszont, először is el kellene ismerni, hogy létezik és beszélni kell róla."
Az a probléma a valós, hogy korrupt sok politikus, de ez nem azért van, mert magyar nemzetiségűek. A kérdező "problémája" a legkevésbé sem valós, csak szereti ezt a kérdést naponta kiírni.
Szerintem azt sem érted mit akartál "elmagyarkodni", csak próbálsz okoskodni. :D
Pláne, hogy a magyarokhoz sincs sok közöd így csak szánalmasan vergődsz, ahogy az ország csúszásában a bukott ballib főnökeitek is közrejátszottak.
A másik rinyagép meg a "thárész1992" aki szintén itt sírja ki naponta a nyomorát, régebben meg brekege mátyás spártakus néven is itt rontotta már a levegőt.
El lehet menni, a főnökötök is megmodta! :P
# 22
Neked még annyi se mint nekem.
Ezzel még mindig nem tudtad kifejteni mit "magyarkodtak el"! :D
Szerintem hiába is várjuk.
Na látod.
A #26-os válaszban megmondja.
Nézzél utána te, hogy mi van elmagyarkodva. Há nehogymá ő mondja meg.
El van magyarkodva azt kész.
Bármit is jelentsen az elmagyarkodás.
"Szerinted mit? Nézz utána ha nem tudod."
Hogy te milyen egy szánalmas proli vagy! :P Te állítod, hogy "elmagyarkodták", erre kérdezve van mit pontosan, majd jössz "nézz utána". Ezek szerint nem tudod, csak fröcsögni, magyarozni akartál egy jót.
Húzzál bőrt a fogadra, majd le a klotyón magadat is te balsilibri hörcsög! :D
Ne személyeskedj. Nem fogok itt regényeket írni telóról.
1értelmű hogy csak provokáció volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!