Szerintetek kinek a vezetésével lenne esélye a baloldalnak leváltani a Fideszt?
Amilyen állapotban a baloldal most van, a láthatáron nincs olyan, akinek a vezetésével esélye lenne a baloldalnak leváltani a Fideszt.
Az imént jöttem el egy Botka igazságot, sarcot a gazdagoknak plakát alatt - ennyire telik tőlük. Nevetséges!
Botka László de nem insoklom meg újra mint már legalább 50X hetek óta. Csak javaslok olvasni valót meg egyebet indoklásnak.
Ez meg amolyan bónusz csakhogy érthető legyen..
Semmi bajom vele. Most nem az a kérdés. Csak Botka megértette amit meg kellett róla is.
Egyébként a végiggondolásnál emlékezz Bernie Sandersre.
Plusz: ên még mindig csak azt mondtam elnkivel van _esély_ nyerni. Csak esély lett Botka negjelenésével mert már lekörözte az összes Mszp-s, főleg azt anyálgépet akiből 14-ben miniszterelnököt akartak csinálni.
Hála Istenne úgy szét van darabolódva a baloldal és olyan nevetséges paprikajancsik vannak a soraik közt, hogy ezek itt már nem fognak leváltani senkit.
A legújabb dobásuk ugye ez a momentumos bohóckodás. Ezzel is maguk alatt vágják a fát. Az öreg komcsik úgyis a Gyurcsányra szavaznak. Úgy indítottak, hogy a potenciális vidéki szavazóikat elküldték a ...csába. Van pár ezer pesti narkós hippi aki majd szavaz rájuk. Ha már újítani akarnak nem is értem, hogy miért így....
Na kicsit elkalandoztam. A lényeg, hogy a baloldalnak itt már nincs esélye mert jóérzésű ember nem szavaz rájuk.
"Az öreg komcsik úgyis a Gyurcsányra szavaznak."
Az öreg komcsik én úgy tudtam, hogy Orbán elvtársra szavaznak.
Amúgy meg észre kéne venni, hogy ez már rég nem jobb- vagy baloldalról szól.
Nyilván nem.
De az öreg komcsik az hiszik, hogy igen. Ezért szavaznak a böszmére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!