Mit gondoltok az azonos neműek házasságáról? Támogatnátok, hogy Magyarországon engedélyezzék? Igen/nem, miért?
Nem érdekel,hogy ki melyik nemhez vonzódik.Nem érdekel,hogy ki kivel házasodik össze.
Amíg engem békén hagynak,addig én is békén hagyom őket.
Ugyanolyan jól alszok akkor is,ha mától házasodhatnak.
Akiknek felmegy már a gondolattól is a vérnyomásuk és sportot űznek a melegek mocskolásából,azok szerintem kezeltessék magukat.Nem szabadna ennyire mások magánéletével foglalkozni.
Egyáltalán nem érdekel a kérdés.
De most ezt valóban úgy képzeld el, ahogyan írom. Tojok rá, két felnőtt ember mikor és hogyan csinálja. Nem az én dolgom. Tőlem a a Bodri kutyát is elveheti, ha úri kedve úgy kívánja.
Hogy mit gondolok róla?
Tiltakozok a melegházasság ellen. Miért kell megbélyegezni a pedofilokat? Miért kell kirekeszteni azokat akik állatokkal vagy gyerekekkel, vagy ellenkező neműekkel akarnak házasodni?
@ " Támogatom, mivel jogokat adna egy csoportnak, de nem venne el semmilyen jogot egy másiktól. Nincs hátrányos következménye semmire."
Vannak olyan döntéshozói szintek, ahol ennél jóval több felelőségre és előrelátásra van szükség.
Az európai emberi jogok egyezménye mondja ki a tutit: a házasság külön-nemű emberek családi köteléke. Ugyanis az 1950-es években nem a gender meg meleg jogokat tartották fontosnak védelmezni, mint az egyetemes emberi jogokat, hanem a családot, házasságot, stb. Olyan értékeket, amelyek fenntartanak egy társadalmat, és nem rombolnak.
Egy államnak joga van megvédeni a házasság intézményét társadalom-romboló potenciáltól, és feltételhez kötni a házasságkötést a társadalmi reprodukció fenntartása érdekében. Nem diszkrimináció az állam részéről ellenkező nemekhez kötni a házasságot, mint ahogy az sem, hogy munkahelyeken bizonyos munkavégzésekhez képesitést kérnek.
Szerintem hülyeség az egész meleg házasságos mizéria!
Alig vannak néhányan, és mégis mindig jönnek és keményítenek!
38as, igen, a jelenlegi jogszabály ez, de a kérdés nem erre vonatkozott.
És ne használj üres általánosításokat. Idén lesz az esküvőm és engem nem zavarna, ha azonos neműek is tudnának házasodni. Rengeteg erre alkalmatlan pár van, ismerek is párat, az ő esküvőjük is kiábrándít kicsit a házasság intézményéből... nem az a lényeg, hogy ki milyen enmű, hanem az, hogy milyen kapcsolat van köztük, hisz a házasság egy kapocs.
És, mint láthatod, én is támogatom az azonos neműek házasságának jogát, miközben magam is házasodom és támogatom a házasság intézményét, szóval a másik kijelentésed is bukott.
Aki ellenzi az biztos féltékeny. Mert ő már kiszemelt magának egy meleg fiút, de más akarja elvenni. :)))
Hála istennek, hogy egyre több meleg férfi van, legalább több nő jut.
Lányok!
Ti ne legyetek leszbik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!