Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok az azonos...

Mit gondoltok az azonos neműek házasságáról? Támogatnátok, hogy Magyarországon engedélyezzék? Igen/nem, miért?

Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 12:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
66%

Nem érdekel,hogy ki melyik nemhez vonzódik.Nem érdekel,hogy ki kivel házasodik össze.

Amíg engem békén hagynak,addig én is békén hagyom őket.

Ugyanolyan jól alszok akkor is,ha mától házasodhatnak.

Akiknek felmegy már a gondolattól is a vérnyomásuk és sportot űznek a melegek mocskolásából,azok szerintem kezeltessék magukat.Nem szabadna ennyire mások magánéletével foglalkozni.

2017. márc. 20. 17:49
 32/47 Estádio de Felchút ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem érdekel a kérdés.

De most ezt valóban úgy képzeld el, ahogyan írom. Tojok rá, két felnőtt ember mikor és hogyan csinálja. Nem az én dolgom. Tőlem a a Bodri kutyát is elveheti, ha úri kedve úgy kívánja.

2017. márc. 20. 18:16
 33/47 imakommandós ***** válasza:
76%
A legnagyobb probléma a melegházassággal, hogy az nem a kezdet vége, hanem a vég kezdete. Amikor Amerikában szövetségi szinten kötelezővé tették, akkor azokat is kötelezték ennek az ünneplésére akiknek ez sérti a lelkiismeretét. Pl egy jegyző-nőt börtönbűntetésre itéltek amiért nem volt hajlandó azonos neműeket összeadni. Hívő vállalkozókat meghurcoltak amiért nem akartak meleg-esküvőn szolgáltatást vállalni. Aztán kitört a wc-háború. Fiúk bármikor bemehettek női wc-be. Ezt szerencsére Trump eltörölte, és egy időre vége ennek az őrületnek.
2017. márc. 21. 08:53
 34/47 imakommandós ***** válasza:
64%

Hogy mit gondolok róla?

Tiltakozok a melegházasság ellen. Miért kell megbélyegezni a pedofilokat? Miért kell kirekeszteni azokat akik állatokkal vagy gyerekekkel, vagy ellenkező neműekkel akarnak házasodni?

2017. márc. 21. 09:02
 35/47 imakommandós ***** válasza:
100%

@ " Támogatom, mivel jogokat adna egy csoportnak, de nem venne el semmilyen jogot egy másiktól. Nincs hátrányos következménye semmire."

Vannak olyan döntéshozói szintek, ahol ennél jóval több felelőségre és előrelátásra van szükség.

Az európai emberi jogok egyezménye mondja ki a tutit: a házasság külön-nemű emberek családi köteléke. Ugyanis az 1950-es években nem a gender meg meleg jogokat tartották fontosnak védelmezni, mint az egyetemes emberi jogokat, hanem a családot, házasságot, stb. Olyan értékeket, amelyek fenntartanak egy társadalmat, és nem rombolnak.

Egy államnak joga van megvédeni a házasság intézményét társadalom-romboló potenciáltól, és feltételhez kötni a házasságkötést a társadalmi reprodukció fenntartása érdekében. Nem diszkrimináció az állam részéről ellenkező nemekhez kötni a házasságot, mint ahogy az sem, hogy munkahelyeken bizonyos munkavégzésekhez képesitést kérnek.

2017. márc. 21. 09:11
 36/47 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon sok Jogot elvenne, azert nem tamogatom, a Propaganda szerint senkit nem erint de a valosagban nagyon sok teruletre kihat. Pl Kanadaban an Ez az eszmecsere mar torvenyi keretek kozott nem lenne lehetseges,kulon homofobia ellenes Birosag mukodik, ami vizsgal minden olyan kijelentest ami negativ az LGBT kozossegre nezve, egyebek mellett sulyosan szelsoseges kijelentesnek szamit, hogy pl szerintem minden gyereknek szuksege van apara es Anyara,vagy,hogy a homoszexualisok Koreben sokkal magasabb szamban fordulnak elo nemi betegsegek,de a Birosag a calburny erseket is beidezte,mert korlevelet intezett a katolikus hivekhez,mely szerint hazassag csak ferfi es nő között johet letre, es az erseket 5000 Dollaros penzbuntetesre iteltek.ezenkivul a tobbi korabban a Home hazassagot legalizalo allamban pl svedorszagban,hollandiaban nyilvanisan kozalkalmszottak nem mondhatnak negativ velemenyt a hianyos Oltozetu melegparadekrol, sőt minden kozintezmènynek ki kell Rakni ilyenkor a szivarvany zaszlot vagy annak dolgozoi elveszitik allasukat, psychologusok sem publikalhatnak pl olyan adatot,hogy jobb ha a gyerek egy apaval es anyaval nő fel.szintugy ha pl ettermed van es v allasi okokbol nem engednel egy homoszexualis lakodalmat,nem teheted meg,mert azonnal feljelentenek es penzbuntetest kapsz vagy be is zarhatnak,tehat igenis a homoszexualis hazassag nagyon sok Jogot elvesz
2017. márc. 21. 10:02
 37/47 anonim válasza:

Szerintem hülyeség az egész meleg házasságos mizéria!

Alig vannak néhányan, és mégis mindig jönnek és keményítenek!

2017. márc. 23. 19:39
 38/47 bepi13 ***** válasza:
0%
A jogszabály ( ptk.) szerint a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata. Tehát nem terjed ki az egyneműekre. Továbbá meggyőződésem, hogy a házaspárok zöme nem kívánja, hogy az egyneműek együttélését velük azonos kategóriába sorolják. Ha föltétlenül jogi elismerést kívánnak az együttlétüknek, akkor kellene jogszabályi úton valamiféle formulát találni, s legyen az az új formula az alapja az együttélésük jogi elismerésének. Egyébként pontosan azok, akik az egyneműek házasságát támogatják, akarják a különneműeket a házasodásról lebeszélni, mondván, hogy az fölösleges formaság, hülyeség. Nem tudom, hogy miért éppen az azonos neműek esetében lett ez olyan fontos. A jogaikat másképpen is biztosíthatják, pl. közjegyzői okirattal, stb.
2017. márc. 24. 13:42
 39/47 A kérdező kommentje:

38as, igen, a jelenlegi jogszabály ez, de a kérdés nem erre vonatkozott.

És ne használj üres általánosításokat. Idén lesz az esküvőm és engem nem zavarna, ha azonos neműek is tudnának házasodni. Rengeteg erre alkalmatlan pár van, ismerek is párat, az ő esküvőjük is kiábrándít kicsit a házasság intézményéből... nem az a lényeg, hogy ki milyen enmű, hanem az, hogy milyen kapcsolat van köztük, hisz a házasság egy kapocs.

És, mint láthatod, én is támogatom az azonos neműek házasságának jogát, miközben magam is házasodom és támogatom a házasság intézményét, szóval a másik kijelentésed is bukott.

2017. márc. 24. 15:51
 40/47 anonim ***** válasza:

Aki ellenzi az biztos féltékeny. Mert ő már kiszemelt magának egy meleg fiút, de más akarja elvenni. :)))

Hála istennek, hogy egyre több meleg férfi van, legalább több nő jut.

Lányok!

Ti ne legyetek leszbik!!!

2017. márc. 27. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!