Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok az azonos...

Mit gondoltok az azonos neműek házasságáról? Támogatnátok, hogy Magyarországon engedélyezzék? Igen/nem, miért?

Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 12:35
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
78%

"Pl.: ezután következne az is, hogy könnyebben örökbe fogadhassanak."

technikailag a házasságnak nincs semmi köze ahhoz, hogy valaki fogadhat-e örökbe gyereket, vagy sem. házasok és nem házasok, sőt még egyedülállóak is fogadhatnak örökbe.

ha már a ratyiság szerint akarsz egyébként szűrni, szerintem sokkal egyszerűbb az, ha látod, hogy azonos neművel van összeházasodva, mint nekiállni bogarászni, tesztelgetni és hasonlók.

csak mondom...

2017. márc. 20. 14:01
 12/47 anonim ***** válasza:
6%
A házasságnak mi értelme igazából a mai világban? Semmi. Kidobnak 2-3 millát egy bulira aztán annyi. Engem nem zavar ha a ratyik is elverhetik ilyen marhaságokra a pénzüket. Ettől csak a gazdaság élénkül.
2017. márc. 20. 14:19
 13/47 anonim ***** válasza:
81%

"A házasságnak mi értelme igazából a mai világban? "

Egy polgarjogi aktus, hogy onnantol kezdve ti egy par vagytok, annak minden jogi kovetkezmenyevel, es ezt az allam is elismeri, ennyi.

2017. márc. 20. 14:22
 14/47 anonim ***** válasza:
30%

Persze. Fogadhatnak örökbe egyedülállók is.

Meg én is lehetek Donald Trump amerikai elnök rokona. A kérdés csak annyi, hogy mennyi az esélye ennek.

2017. márc. 20. 14:23
 15/47 A kérdező kommentje:
12es, azon felül, amit a 13as írt fontos tudni, hogy ügyfélfogadási időben a polgári esküvő díjtalan.
2017. márc. 20. 14:30
 16/47 anonim ***** válasza:
73%

Én nem gondolom, hogy bármilyen negatív következménye lenne, ezért engedélyezném.

Pontosabban szerintem több értelme lenne eltörölni a polgári házasság intézményét, és a jogi kérdéseket mindenki papíroztassa le egy ügyvéddel, és akkor midenki azzal és annyi felnőttel él együtt, amennyivel akar.

Az egyházi esküvő meg az egyházak belügye.

2017. márc. 20. 14:35
 17/47 anonim ***** válasza:
11%

De ha nagy lagzit akarnak akkor nyilván nem.

2017. márc. 20. 14:38
 18/47 anonim ***** válasza:
96%

"akkor midenki azzal és annyi felnőttel él együtt, amennyivel akar. "

Most is igy van, nem errol van szo. Az allam altali elismeresrol van szo, es az ezzel jaro jogokrol/kotelessegekrol.

2017. márc. 20. 14:43
 19/47 anonim válasza:
49%

Én támogatnám. Ugyanolyan emberek,ugyanolyan jogokkal,mint bárki más.

A nemi hovatartozás nem határozza meg ,hogy valaki milyen ember. Viszont a templomi esküvőt abszurdnak érezném. Polgári esküvőt támogatnám,az egyházit nem. A Biblia egyértelműen kijelenti, hogy a homoszexuális tettek bűnök,de azt nem írja, hogy a homoszexualitás “nagyobb” bűn lenne, mint bármely másik. Minden bűn sérti Istent. A Biblia szerint Isten megbocsátása pont úgy rendelkezésre áll egy homoszexuálisnak, mint egy paráznának, gyilkosnak, tolvajnak, stb.

Azt is engedélyezném,hogy örökbe fogadhassanak. Az is jobb az árvaháznál. És aki elkötelezi magát az örökbefogadás iránt,biztosan szeretetben fogja felnevelni a gyereket. Nem hinném,hogy azzal ,hogy pl 2 nő vagy 2 férfi nevelné a gyereket,rossz példát mutatna neki. Ezzel szerintem kis korától kezdve kialakítanák benne a másság elfogadását. Hallottam olyat is ,hogy ha pl 2 nő nevel fel egy kislányt,az nagy valószínűséggel leszbikus lesz. Szerintem ez nem így van,mivel ez nem döntés kérdése.

2017. márc. 20. 14:48
 20/47 anonim ***** válasza:
56%
Ha őket ez teszi boldoggá, akkor házasodjanak.
2017. márc. 20. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!