Mit gondoltok az azonos neműek házasságáról? Támogatnátok, hogy Magyarországon engedélyezzék? Igen/nem, miért?
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még! :)
Az egyházat talán érdemes lenne kihagyni belőle, hisz az egyházaknak (illetve a vallások többségének) elég fix véleménye van a témáról, így nemigazán jelenik meg a döntés lehetősége a kérdésben. Illetve miután az egyházi, vagy egyház által megáldott házasságok nincsenek plusz világi jogokkal felruházva, így nem is végülis kihagyhatóak egy vitából a politika kategóriában.
21, ha lehet, ne menjünk át más ideológiák sértegetésébe. Mellesleg amit írtál teljesen összefér, hisz ha úgy nézzük, a liberalizmus eszméje szerint mindenkinek joga van egy értéktelen papírt csinálni magának:D
De a házasság értékéről majd másik kérdés alatt értekezünk:)
A házasság hagyományos értelmezésének az átalakítása, kiterjesztés egy folyamatnak az egyik lépcsőfoka.
Ha a folyamat megállna annál a lépésnél, hogy az azonos neműek házasodhassanak, nem problémáznék, eddig még az ő dolguk. De amikor már odáig fejlődik a dolog, hogy a kismamát nem nevezhetem kismamának, mert lecsap a ratyi-rendőrség - és ki tudja, még hány hagyományos fogalmunk kerülne még felborogatásra.
Vagy, ha a jelenlegi "női kvóta" próbálkozásokhoz hasonlóan ratyi kvótát is ránk akarnának kényszeríteni országgyűlésben, párt- és cégvezetésekben, meg jön a 32 vagy hány szex típus, mint Amerikában, meg a különféle, új szexuális besorolásokhoz igazodó vécé-, öltöző- stb. használati szabályok - köszönöm, ezekből már nem kérek!
24es, ha valahol van női kvóta, akkor az nem heteró vagy homo női kvóta, csak simán női... nemekből meg csak 2 van, de ez nem takar identitást
Egyébként azt a kismamás cikket én is olvastam, de fontos mellé megjegyezni, hogy semmiféle szabályról nincs szó, csak egy ajánlásról, ráadásul a hírportál, amin láttam, sem volt teljesen formális, feltétlen komolyan vehető, szóval kezeld az ilyen híreket fenntartással:D
Egyébként köszi a választ!
Látom, Kérdező, nem érted. Jó neked! Lehet, hogy a többi pártolónak is ez a baja?
"nem heteró vagy homo női kvóta, csak simán női" - pont arról beszélek, hogy ez egy folyamat. Az azonos neműekkel kapcsolatos másképp gondolkodás folyománya lehet a "simán női" kvóta továbbgondolás, kiterjesztés meleg kvótára.
Nem hallottál még ezek szerint a 32 nemi identitás bejelölhetőségérő am közösségi portálon, Jó neked! Ettől vagy még nyugodt. Én viszont hallottam, és nem tetszik a folyamat!
Vegul is a noi egyenjogusaggal is gond van, ki sem kellett volna oket engedni a konyhabol.
Ez a logikad, kedves elozo.
" a 32 nemi identitás bejelölhetőségérő am közösségi portálon,"
Te figyi mar, ez neked miben art? Hol erdekel az teged hogy ki mit jelol be egy kozossegi portalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!