Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tett a Fidesz új adók és...

Mit tett a Fidesz új adók és megszorítások kitalálásán és bevezetésén felül?

Figyelt kérdés
Magyarország pénzügyi helyzetén javított állítólag, az államadósság is csökkent stb. De mikor mindez kizárólag "népnyúzás" árán a költségbevetésbe folyó pluszpénzekből vagy olyan pénzbeáramlásnak köszönhetően történt amit később vissza kell fizetnünk (pl. manyup vagy letelepedési kötvények)az nevezhető sikernek? Nem inkább kifejezett kudarcnak?
2017. márc. 17. 20:07
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

"Kiemelted a kérdést, miközben ott egy közlés a linkemben, amit válaszreakció nélkül hagytál?:D"

?????????

Nem akartalak sértegetni de ezt a kis szégyentablót egy nagyon elvakult fideszes viccének véltem, persze minden tétele ezer sebből vérzik azon túl, hogy nem érdekes mert hogy NINCS BENNE VÁLASZ a feltett kérdésre, ha ezt meg tudnád érteni jó lenne.

Mitől sikeresebb a Fidesz, tehát mitől is siker több adót szedni, letelepedési kötvényt árulni vagy nyugdíjat ellopni, rokkantakat egészségesnek nyilvánítani,stb. stb.? Ezt bármelyik előző kormány tudta volna, ha van pofája hozzá! Tényleg nem lehet ezt érteni, hogy nem erre válaszolsz??????

Engem nem zavar, hogy nyomod az ostoba, hazug és demagóg propagandát, tiéd a pálya csak nyugodtan, van hely hozzá, elfér itt a neten minden, Magyarország erősödik, csak ne várd már tőlem, hogy századjára elmondjam, NEM AZ ÉN KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLSZ így nincs mit mondanom. Miben érzed válasznak a kérdésemre, hogy pl a Fidesz a sertéshús áfáját csökkentette? Remélem többször nem kell magyarázni neked, ha nem fogod fel abba törődjünk végre bele mindketten.

2017. márc. 24. 14:47
 22/52 Pro Patria ***** válasza:

"persze minden tétele ezer sebből vérzik"

- Ezekszerint tök könnyű dolgod lenne, nosza, ess neki szétcincálni.

"azon túl, hogy nem érdekes mert hogy NINCS BENNE VÁLASZ a feltett kérdésre"

- A kérdésed: *Mit tett a Fidesz új adók és megszorítások kitalálásán és bevezetésén felül?* -> Hogy ezen kívül mit tett, arra a válasz a képen látható tartalom.

"ne várd már tőlem, hogy századjára elmondjam, NEM AZ ÉN KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLSZ így nincs mit mondanom."

- Századjára? Egyszer sem írtál, ember! Erőltess magadra valami viselkedési normát, nem otthon vagy! Ez most érezhetően betalált, kibukik az indulatodon.

2017. márc. 24. 15:13
 23/52 A kérdező kommentje:

"Erőltess magadra valami viselkedési normát, nem otthon vagy!"

:DDDDDD

Látod ami betalál az meg mindig az ami után ilyen alaptalan és ocsmány személyeskedésbe belekezd az ember, azért nem is akartam neked válaszolni a "hithűfidesz" tablódra, mert nem vagyok olyan mint te, nekem ehhez nincs is gyomrom. Megmondom ahogy van, undorítasz, én nem szoktam ilyenekkel sárdobálózni mint te.

A mondataim akár otthon is vagy bárhol nyilvánosan megállják a helyüket, nyugodt vagyok effelől. Melyikre gondolsz konkrétan ami így szíven talált? Engem szalonképtelennek beállítani egy eléggé kétségbeesett és ciki próbálkozás, csak nevetségesebbé teszed magad. Elhiszem, hogy szégyelled, hogy a Fidesz propagandád most mindhiába próbáltad többedjére erőltetni, elhiszem azt is, hogy fáj, hogy le mertem írni olyat őszintén, hogy ostobának tartalak, hisz nem fogod fel a feltett kérdést, de mondhatni házhoz jöttél a pofonért, beláthatod. A szövegértési problémádat meg végképp beigazoltad.

A kérdésem tovább áll, lehet még párszor kiemelem, ha megengeded. És persze mint azt mondtam is már, azt mutogatsz továbbra is itt és máshol is amit csak jónak látsz, nehogy visszafogd magad. Csak sajnos a kérdésemre attól még továbbra sem lesz majd válasz, ne is hőbörögj majd miatta.

2017. márc. 24. 16:19
 24/52 Pro Patria ***** válasza:

"Látod ami betalál az meg mindig az ami után ilyen alaptalan és ocsmány személyeskedésbe belekezd az ember"

- Az nem személyeskedés, ha azt mondom, hogy emberi módon viselkedj.

"Megmondom ahogy van, undorítasz, én nem szoktam ilyenekkel sárdobálózni mint te."

- Ezt is elértem! Ezaz!:) A malis vituperari laus est.

"A mondataim akár otthon is vagy bárhol nyilvánosan megállják a helyüket, nyugodt vagyok effelől. Melyikre gondolsz konkrétan ami így szíven talált?"

- És még magyarázni kell...? Ez tényleg a legmélyebb az egészben.

"Elhiszem, hogy szégyelled, hogy a Fidesz propagandád most mindhiába próbáltad többedjére erőltetni"

- Először linkeltem a képet.

"elhiszem azt is, hogy fáj, hogy le mertem írni olyat őszintén, hogy ostobának tartalak, hisz nem fogod fel a feltett kérdést"

- Te nem fogod fel a saját magadét: *Mit tett a Fidesz új adók és megszorítások kitalálásán és bevezetésén felül?*

- Mit tett. A kérdés ez. Az adókon kívül. Bemutattam egy rakás dolgot, válogathatsz. Ezt tette az adókon kívül. Ez a válasz a kérdésedre. Elhiszem, hogy nem számítottál rá.

"de mondhatni házhoz jöttél a pofonért, beláthatod"

- Kicsit túlértékeled magadat.:D Semmit nem tettél alpáriaskodáson kívül, amikor pedig választ kaptál, akkor kikérted magadnak.

2017. márc. 24. 16:35
 25/52 anonim ***** válasza:
Kedves propartia ez olyan dolog sajnos, hogy egy kérdés jelentését akkor sem tudod megerőszakolni akárhogy erőlködsz úgy, hogy azt jelentse amire te ennyire nagyon szeretnéd ezt a választ elfogadhatónak a kérdező számára, hisz nem passzol. Hányszor írta le szegény úgy hogy kifejtette még jobban,te nem akarod értenivagy nem bírod tényleg!?
2017. márc. 24. 17:18
 26/52 A kérdező kommentje:

"Az nem személyeskedés, ha azt mondom, hogy emberi módon viselkedj."

Mégse csak a levegőbe beszélgess már, mikor viselkedtem állatként szerinted, pontosan idézd és indokold, különben ez az erőlködés eddig még mindig baromi izzadságszagú és persze kínos.

"A mondataim akár otthon is vagy bárhol nyilvánosan megállják a helyüket, nyugodt vagyok effelől. Melyikre gondolsz konkrétan ami így szíven talált?"

- És még magyarázni kell...? Ez tényleg a legmélyebb az egészben. "

Lásd az előző válaszomat, ne beszélj a levegőbe, csak ne maradj már ennyire cikiben.

2017. márc. 24. 17:29
 27/52 Pro Patria ***** válasza:

"Kedves propartia ez olyan dolog sajnos, hogy egy kérdés jelentését akkor sem tudod megerőszakolni akárhogy erőlködsz úgy, hogy azt jelentse amire te ennyire nagyon szeretnéd"

- Ezen nem kell semmit megerőszakolni. Teljesen világos, egyértelmű alapmondat:

*Mit tett a Fidesz új adók és megszorítások kitalálásán és bevezetésén felül?*

- Nyílt kérdés, egyenes megfogalmazásban: Mit tett az adókon és megszorításokon kívül. -> Bemutattam egy rakás példát, hogy mit tett; ami lehet pozitív, vagy negatív, de kormányintézkedés.

Vagy milyen választ kellett volna megírnom? Legközelebb kérek megoldókulcsot is, ha álkérdésről van szó.

"Mégse csak a levegőbe beszélgess már, mikor viselkedtem állatként szerinted"

- A mindenhol beragadt capslock, és a hatmillió mondatvégi írásjel egyaránt sérti a netiketett, ordítozásnak hat, és állatkerti majmok dühöngésének benyomását kelti.

Mielőtt az internet közelébe engeded magadat, művelődj ki:

[link]

2017. márc. 24. 17:46
 28/52 A kérdező kommentje:

"A mindenhol beragadt capslock, és a hatmillió mondatvégi írásjel egyaránt sérti a netiketett, ordítozásnak hat, és állatkerti majmok dühöngésének benyomását kelti. "

A nagybetűk meg az írásjelek??????? Erre mondod, hogy viselkedjek, nem otthon vagyok, állat vagyok?

Te aztán tényleg nem szégyelled teljesen röhej tárgyává tenni magad.

2017. márc. 24. 18:10
 29/52 anonim ***** válasza:

"Nyílt kérdés, egyenes megfogalmazásban: Mit tett az adókon és megszorításokon kívül. -> Bemutattam egy rakás példát, hogy mit tett; ami lehet pozitív, vagy negatív, de kormányintézkedés. ."

Akkor ezeket kitakarta valami a képennyőddön:

"A kérdés nem az, hogy a beszedett extra adókból kiket és miket finanszíroznak. "

"Hiszen minden amit felsorolt beletartozik abba a körbe, amiről kérdezem továbbra is, hogy "miből"? Mert soha nem látott mennyiségű és mértékű adókat kivetni a teljes lakosságra maj ebből aztán családi kedvezményeket adni meg államadósságot csökkenteni nem teljesítmény, de végképp nem siker."

" tehát mitől is siker több adót szedni, letelepedési kötvényt árulni vagy nyugdíjat ellopni, rokkantakat egészségesnek nyilvánítani,stb. stb.?"

"Magyarország pénzügyi helyzetén javított állítólag, az államadósság is csökkent stb."

Már vért izzadt te te nem akarod érteni hogy azt az értékteremtést érdeklődi ami a költségvetésbe befolyó pénzben jelentkezik és a fidesz ebben valmit jobban csinált bármelyik őt megelőző kormányoknál hisz adóztatni akárki tud. Nála apont de erősen ezt nem beismerni tényleg egyre kinosabb de neked. A kérdésre magára akkor is nulla választ adtál. Az értetlenkedés meg a hab atortán. És habár a véleménye nem hízelgő még csúnyán sem beszélt , de ezt is erőlteted tényleg.

2017. márc. 24. 18:10
 30/52 A kérdező kommentje:

ma 18:10

Tökéletes összefoglaló, köszönöm bár azt gondolom enélkül is tökéletesen nyilvánvaló minden és értette is a többség, érdekes... De inkább már azt szeretném, ha ezt a trollt nem etetnénk tovább.

2017. márc. 24. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!