740 ezer nő tudna még szülni! Mit gondoltok erről?
A fiatalok egyre nagyobb hányada sorolja magát a középosztályba
Majdnem minden szegénységi kockázat csökkent
Azt, hogy valólyába' mindíg is túttam, hogy a Nemzeti Nemzet fenntartható, csak a gonosz nők akarnak Nemzeti Miniszter Nemzeti Úr Nagyságos Doktor Orbán Viktor Mihály Úr Szentséges Útjában álni.
Ebböl következik hogy döncsünk más teste felett, mert avval lészen majd nagy Nemzetünk Nemzeti Egysége élén Doktor Orbán Viktor Mihály Nemzeti Miniszter Nemzeti Úrral és Nagytiszteletű Balog Zoltán Nemzeti Úrral! Döncsünk! Szüllyetek ti, gonosz nők, nincs jogotok ellenkezni! De Doktor Orbán Viktor Mihály Nemzeti Miniszter Nemzeti Úrnak van joga a ti testetek felett dönteni! Aki ellenkezik, gázkamrát kap Doktor Orbán Viktor Mihály Nemzeti Miniszter Nemzeti Úrtól.
Bocsánat a hejesírásért de csak négy általánost végzett FIDESZ szavazó vagyok.
"pl "A fiatalok egyre nagyobb hányada sorolja magát a középosztályba". Kik ezek a fiatalok, hol bújkálnak, kinek mondták ezt? :D"
Külföldön:D
Na,meg van egy szűk kisebbség,aki 150 nettót megkeres az egykulcsos adójával és már azt hiszi,hogy a középréteghez tartozik,mert adósávot váltott:D
Csak én akadtam fenn a számokon?
"35–44 év közötti női korosztályból minél többen vállaljanak gyereket a következő években."
35-44?
Nagyon sok nőnél 35 éves kora felett már elkezdődnek a klimax korai tünetei,sőt sok 40 éves kor feletti nő már nem is menstruál,mi az istenért ettől a korosztálytól várják a megváltást?
Jó hogy nem a 60 éves nagyanyámtól várják,hogy teleszülje az országost,mer úgyis ráér rokkantnyugdíjasként...
Én már 2014-ben megmondtam, most is tartom a véleményemet:
Rosszabbul kefélünk, mint 4 éve.
Ebbe kik tartoznak bele?
Azok is benne vannak akiknek esetleg pl. azért nincs még gyereke mert "kényszer egyedülálló"?
Hát erre mit lehetne mondani?
SIEG HEIL MINISTER PRESIDENT ÚR!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!