Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne ma az ország és...

Milyen lenne ma az ország és az életünk, ha nem lepünk be az EU-ba?

Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
5%

Őőő... és hogy jönnek az amcsik ahhoz, hogy itthon sok a francia meg német árúház?

ha a konteksztusból és szövegből nem esett le akkor ez van

2017. márc. 6. 16:22
 42/65 anonim ***** válasza:
3%

:D Én kértem előbb sunyikám

Tényleg elnézést kérek ha tévedek.

2017. márc. 6. 16:23
 43/65 anonim ***** válasza:
31%

Nem tudom feltűnt-e, de nem tőlem kérted, ne sunyikázz le..

Inkább mielőtt mondasz valamit, mielőtt megvádolsz valakit, mutass fel bizonyítékot.

Gyökérkém...

2017. márc. 6. 16:27
 44/65 anonim ***** válasza:
94%

"Olyan egyenlő a verseny amikor egy két méteres óriás meg egy 150 centis verekszik mind a kettő boksz kesztyűt kap..."

Nekem erről Botka és Orbán jutott eszembe.

2017. márc. 6. 16:27
 45/65 anonim ***** válasza:
5%
tehát nem tudsz sunyikám miyen érdekes..
2017. márc. 6. 16:28
 46/65 anonim ***** válasza:
46%
46os, vedd már észre, hogy tőlem nem is kértél semmit!:D
2017. márc. 6. 16:30
 47/65 anonim ***** válasza:
5%
De te kértél tőllem én meg kértem valakitől úgy amblock nekem teljesen mindegy ki linkel hivatalos számokat. Viszont szerintem az hogy pl a tesco aldi lidl audi mennyit nyer vele és hogy mi mennyi krumplit tudnunk eladni svédországba most mondtam valamit nincs arányban de ha valaki tud számokkal cáfolni akkor várom és elnézést kérek
2017. márc. 6. 16:32
 48/65 anonim ***** válasza:

Gondolod? Akkor mutass adatokat.

Az egy dolog, hogy így érzed, de addig ne ítélkezz, amíg nem tudod bizonyítani.

Én bevallom: fogalmam sincs mennyi az exportunk és az importunk. Erről van bizonyítékom is: itt írom, hogy fogalmam sincs:D Ennél többet soha nem is állítottam.

És igen, a 65%-os is hozzon adatot. De te is. Nem azért, emrt te hamarabb kérted, vagy mert később kérted, hanem azért, mert állítottál valamit.

2017. márc. 6. 16:39
 49/65 anonim ***** válasza:
52%

[link]

nem konkrét de a napjainkban zajló események kapcsán... elég nyílvánvaló az eseménysorozat

2017. márc. 6. 17:05
 50/65 anonim ***** válasza:
5%
A multik eljárását nemrég Călin Popescu-Tăriceanu szenátusi elnök is bírálta, felhívva a figyelmet, hogy miközben a Romániában alapított cégek mintegy 55 milliárd lejes profitadót fizetnek be évente, a külföldi cégek hazai leányvállalatai mindössze kétmilliárdot. Azt pedig már a számvevőszék statisztikáiból tudjuk, hogy 2016-ban hét és tízmilliárd euró közötti összegre rúgó nyereséget menekítettek ki az országból a multik, ami a GDP 0,9 százalékát kitevő bevételt hozott volna az állami költségvetésnek."
2017. márc. 6. 17:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!