Milyen lenne ma az ország és az életünk, ha nem lepünk be az EU-ba?
Amit én látok:
A mi városunkban nem lenne játszótér, miután az eredetit felgyújtották..
Nem lenne az iskolának új tornaterme, meg egy teljesen új épülete (vagy két tucat tanteremmel)
A művelődési ház és a könyvtár még mindig egy lepukkant, beázott épületben lenne
Sok út még mindig nem lenne leaszfaltozva
Nem lenne helytörténeti sétány és múzeumunk
A vasútállomást nem újították volna fel (omladozó falak voltak, most meg szép falak, kövek, parkosított terület)
A fentiek építését mind az EU pénzéből csinálták. Én örülök, hogy van EU, különben egy lerobbant, szar városban élnék, a főváros mellett...
"Ezt a hülyeséget honnan vetted át? Helyesen így van: Az EU keményen redukálta a termelőegységeinket, majd magához láncolva lélegeztet minket. Ez annyira jó és előrevivő dolog volt a részükről?"
Ezt melyik neokomcsi propagandában olvastad? Szedd be a gyógyszeredet.
"Az a kérdés egy elmebajosé, csak szólok :D"
Az lehet, de attól még elég sok van belőlük.
Akik szerint lenne magyar ipar, megmondhatná nekem, hogy 2000-ben milyen ipar volt itt Magyarországon...
Az EU nélkül Moldova szintjén lennénk. Főleg, mert valaminek a fele is több, mint a semmiből az egész. (Még ha ellopják az EU-s pénzek 50%-át, az is több, mint a semmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!