Kire fogsz szavazni 2018-ban?
Figyelt kérdés
2017. márc. 1. 19:46
12/41 anonim válasza:
"de mivel ilyen nincs, lehet el sem megyek szavazni..."
És csodálkozol, hogy marad a Fidesz!
Emeld fel a púzókádat és X-et tenni egy párt mellé, de NE A FIDESZRE!!!
13/41 anonim válasza:
egyéni körzetbe baloldali összefogásra(ha lesz ilyen) országos listán valamelyik kisebb pártra, momentumra vagy együttre még nem döntöttem
14/41 anonim válasza:
Én a Jobbik-Fidesz-LMP-MSZP koalícióra fogok szavazni, és szeretnék végre egy királynőt látni Magyarország élén.
16/41 anonim válasza:
"Három F***ú Macska Párt"
De szépen beszélsz :D
17/41 anonim válasza:
Aki a demokráciára szavaz, azt lepontozzák xDDDD
Üdv a diktatúrában!
19/41 anonim válasza:
Valamelyik parlamentbe jutásra esélyes, ellenzéki pártra. Igazából, egyik sem győzött meg eddig, viszont arról meg vagyok győződve, hogy egy esetleges újabb "2/3" ellen, meg kell tennem amit tudok.
20/41 anonim válasza:
Bárki, csak ne az MSZP, DK, LMP, Momentum, Együtt, PM, Liberálisok, MKKP, és Jobbik. Szóval a fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!