Fogsz szavazni az önkormányzati választásokon?
Figyelt kérdés
Mivel indokoltad döntésed magadban?2014. okt. 10. 17:21
1/7 anonim válasza:
Igen. Mivel van szavazati jogom, és nekem is van lehetőségem beleszólni, hogy ki lopja a pénzt... akarom mondani, hogy ki irányítsa a várost! :)
2/7 anonim válasza:
Igen. Polgármester-jelölt vagyok.
3/7 Shai-Hulud válasza:
Igen.
Indoklás: VAN választójogom. És szerintem kötelességem is.
(Tudom, ezt nem mindenki érzi így.)
4/7 anonim válasza:
Elmegyek, hogy ne kelljen apám nyavalygását hallgatni, de érvénytelen szavazatot fogok leadni.
Mint legutóbb! :D
5/7 anonim válasza:
Kb letojom az egészet,semmi jelentősége nincs,az én városomban 20 éve ugyanaz a fideszes polgármester van,akivel a városlakók majdnem 80 %-a elégedett.A város gyönöyörú lett az elmúlt 20 év során,a munkahelyek megduplázódtak,és még most is megy folyamatosan a bővülés. Idén is kb 80 %-ot fog kapni a következő 5 évre. Énis elégedett vagyok vele,de mivel nem rezeg a léc,így feleslegesnek érzem,hogy elmenjek.
21/F
6/7 anonim válasza:
Igen. A férjem képviselőjelölt. Reméljük, idén is bejut, már 12 éve képviselő. (40 éves)
7/7 anonim válasza:
Igen, állampolgári kötelességnek érzem. Egy községben pedig egy szavazat is sokat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!