Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak liberális és...

Miért csak liberális és nemzeti ideológia van Magyarországon?

Figyelt kérdés

Nem is igazán értem, hogy miért jó annyira ez a kettő, de az tény, hogy mindegyik pártunk ezen ideológiák mentén szerveződik és nem jön létre semmi új.

Hiába bukott már meg mindkettő, akkor is ezt erőltetik és nem állnak el tőle. Miért van ez?

2017. febr. 22. 10:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Aki szerint a liberalizmus=deviancia az hulye.

Igy eleg egyertelmu?

2017. febr. 22. 13:26
 22/25 anonim ***** válasza:
46%
Magyarországon csak kommunista ideológia van. Aztán van aki nemzetinek álcázza, van aki meg liberálisnak. És azért, mert a választásokat az idősek döntik el, akik Kádár korában kommunista propaganda mellett nőttek fel.
2017. febr. 22. 13:31
 23/25 anonim ***** válasza:

"A liberálisok devianciáján nincs mit megmagyarázni. Akinek a gondolkodásmódja olyan, hogy erre magyarázatot vár, az akkor sem értené meg, ha megmagyaráznám neki.

Nem is az a jó kifejezés, hogy nem érti, hanem inkább nem akarja érteni."

Ó, ez így mindenképp egyszerűbb volt így, mint átgondolni, hogy mi is a liberalizmus és mik benne a számodra deviáns elemek. Többet vártam. Sebaj.

2017. febr. 22. 15:09
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én már azt sem értem, minek egyáltalán ideológiák? Csak a baj van velük. Mi lenne, ha egyszer lenne egy kormányunk, amely xarik az ideológiákra és azzal foglalkozna csak, hogy az ország és persze a benne élők helyzete javuljon?
2017. febr. 22. 21:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Szabadelvű biztos hogy nem és nemzeti sem feltétlenül.
2020. jún. 4. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!