A tejtermelők miért érzik úgy hogy az ő terméküket kötelező vásárolni?
# 9
Mert én nem találok forrást ehhez a hülyeséghez. nem vagyok lusta, csupán úgy tűnik nem létezik ilyen.
Gondoltam segíthetne a barátod egy linkkel.
De te is megteheted, ha olyan okos vagy.
#4-es kérdezi #3-astól, hogy miből gondolja, hogy a behozott dobozos tejeknek nem sok köze van a tejhez.
Én annyit tudok elmondani hozzá, hogy a múltkor a gyerekek tejberizset kértek, amiatt vettem tejet a boltban.
A macskának is adtam egy tányérnyit.
De csak beleszagolt, és elment.
Ezt a bolti dobozos tejet még a macska sem issza meg.
Erre én annyit mondanák, igyad csak azt a tejet, egyed a paradicsomnak árult vackot, az ízetlen dinnyét, stb. Én inkább a tanyáról hozott tejet, közvetlenül a termelőtől vett zöldségfélét, húst veszem.
Valahol jogos, ha 1 liter tej előállítása 100 forint és 80 forintért vásárolják fel. Mert a feldolgozónak, multinak, államnak, minden kép, kell róla a magas sáp. Neked meg egészségedre az áfacsalt, növényi olajjal javított fehér lötty.
MILYEN ÁFACSALÁSRÓL HAZUDOZTOK MIKOR MOST CSÖKKENTETTÉK LE 5%-RA??? Ennek ellenére nemhogy csökkent de nőtt a fogyasztói ár. (aki jár közértbe az megerősíti ezt)
Meg milyen löty? Hol a bizonyíték? Több millió doboz UHT terméket zároltak undorítóan jogellenes módon és mégsem találtak semmi rendellenességet.
Hónapokig tartott a zárolás kamu indokokkal majd a termék lejárata előtt 1-2 nappal feloldották. Csak azért, hogy a versenybe beavatkozzanak. Ezen jogellenesen ocsmány intézkedés után az UHT termékek behozatala nem meglepően radikálisan -szinte nullára- lecsökkent.
-Pont a parasztok voltak, akik kisírták a termelési kvóta eltörlését mondván" Há nehogy má a kizsákmányoló magyarságpusztító brüsszel mondja meg, hogy mennyit termeljünk?" Most meg amikor túltermelés és piaci verseny van akkor meg követelik a szabályozó kvótákat.
Egyesek akkorra hülyeségeket írnak ide, hogy az durva.
Később részletesen kifejtem a válaszokat.
"MILYEN ÁFACSALÁSRÓL HAZUDOZTOK MIKOR MOST CSÖKKENTETTÉK LE 5%-RA??? Ennek ellenére nemhogy csökkent de nőtt a fogyasztói ár. (aki jár közértbe az megerősíti ezt)"
És ha a felvásárlói ár sem nőtt, akkor ebből vajon mi következik, nagyokos??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!