Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tejtermelők miért érzik úgy...

A tejtermelők miért érzik úgy hogy az ő terméküket kötelező vásárolni?

Figyelt kérdés
Most olvasom hogy megint hisztiznek a tejtermelők. Nagyon olcsón veszik meg tőlük a multik, sokkal olcsóbb a külföldi tej. De ugyan ezt csinálják a dinnye- alma- satöbbi termelők is nyaranta. Miért gondolják úgy hogy ezen fel kéne háborodnia bárkinek? Egyszerűen van egy nem piacképes termékük.. Ha egy műszaki cikkeket, ruhákat, bútorokat gyártó cég nem tud megfelelő minőségű terméket olyan áron kínálni hogy megvegyék tőle akkor lehúzza a rolót.

#tej #tejtermelők
2017. febr. 22. 08:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
4. 8. Ha tudtok szöveget értelmezni akkor más leírta helyettem.
2017. febr. 22. 10:38
 12/37 anonim ***** válasza:

# 9

Mert én nem találok forrást ehhez a hülyeséghez. nem vagyok lusta, csupán úgy tűnik nem létezik ilyen.

Gondoltam segíthetne a barátod egy linkkel.

De te is megteheted, ha olyan okos vagy.

2017. febr. 22. 10:38
 13/37 anonim ***** válasza:

#4-es kérdezi #3-astól, hogy miből gondolja, hogy a behozott dobozos tejeknek nem sok köze van a tejhez.

Én annyit tudok elmondani hozzá, hogy a múltkor a gyerekek tejberizset kértek, amiatt vettem tejet a boltban.

A macskának is adtam egy tányérnyit.

De csak beleszagolt, és elment.

Ezt a bolti dobozos tejet még a macska sem issza meg.

2017. febr. 22. 11:34
 14/37 anonim ***** válasza:
Mért tenném tizenketteske? Én már vettem tejet párszor.
2017. febr. 22. 12:00
 15/37 anonim ***** válasza:
19 évig éltem Erdélyben, amikor 10-12 éves voltam, faluról hozták a tejet autóval, felfőztük, megittam. Mégsem éreztem sose különbséget a bolti és a falusi tej között...
2017. febr. 22. 12:10
 16/37 anonim ***** válasza:
6%

Erre én annyit mondanák, igyad csak azt a tejet, egyed a paradicsomnak árult vackot, az ízetlen dinnyét, stb. Én inkább a tanyáról hozott tejet, közvetlenül a termelőtől vett zöldségfélét, húst veszem.

Valahol jogos, ha 1 liter tej előállítása 100 forint és 80 forintért vásárolják fel. Mert a feldolgozónak, multinak, államnak, minden kép, kell róla a magas sáp. Neked meg egészségedre az áfacsalt, növényi olajjal javított fehér lötty.

2017. febr. 22. 12:13
 17/37 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem, hogyha ezek az illetők ennyire biztosak, hogy az nem is tej, miért nem jelenti a fogyasztóvédelemnek?
2017. febr. 22. 12:22
 18/37 anonim ***** válasza:
51%
Végtelenül ostoba vagy. Érdekes módon azokban az országokban, ahol még többet és jobban "hisztiznek" a termelők, ott rendre SOKKAL jobb minőségű termékek vannak a boltokban, sokszor még olcsóbban is. Pont fordítva, mint ami a neoliberális dogmáidból következne!
2017. febr. 22. 12:27
 19/37 anonim ***** válasza:
61%

MILYEN ÁFACSALÁSRÓL HAZUDOZTOK MIKOR MOST CSÖKKENTETTÉK LE 5%-RA??? Ennek ellenére nemhogy csökkent de nőtt a fogyasztói ár. (aki jár közértbe az megerősíti ezt)

Meg milyen löty? Hol a bizonyíték? Több millió doboz UHT terméket zároltak undorítóan jogellenes módon és mégsem találtak semmi rendellenességet.

Hónapokig tartott a zárolás kamu indokokkal majd a termék lejárata előtt 1-2 nappal feloldották. Csak azért, hogy a versenybe beavatkozzanak. Ezen jogellenesen ocsmány intézkedés után az UHT termékek behozatala nem meglepően radikálisan -szinte nullára- lecsökkent.

-Pont a parasztok voltak, akik kisírták a termelési kvóta eltörlését mondván" Há nehogy má a kizsákmányoló magyarságpusztító brüsszel mondja meg, hogy mennyit termeljünk?" Most meg amikor túltermelés és piaci verseny van akkor meg követelik a szabályozó kvótákat.

Egyesek akkorra hülyeségeket írnak ide, hogy az durva.

Később részletesen kifejtem a válaszokat.

2017. febr. 22. 12:31
 20/37 anonim ***** válasza:

"MILYEN ÁFACSALÁSRÓL HAZUDOZTOK MIKOR MOST CSÖKKENTETTÉK LE 5%-RA??? Ennek ellenére nemhogy csökkent de nőtt a fogyasztói ár. (aki jár közértbe az megerősíti ezt)"

És ha a felvásárlói ár sem nőtt, akkor ebből vajon mi következik, nagyokos??

2017. febr. 22. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!