A momentum miért akar népszavazást, ahelyett hogy a Fidesz simán visszalépjen? Arra nem sajnálják a milliárdokat?
Azt nyilatkozták hogy "A Fidesz részéről" gyávaság lenne visszalépni népszavazás helyett.
Őket nem érdekli az hogy azt a milliárd forintot másra is lehetne költeni mint az ő személyes politikai érdekeikre?
Minek népszavazás, ha visszalépne a Fidesz?
A népszavazással kockáztatnák:
-Azt hogy mégis lesz olimpia ha az győz.
-Azt hogy érvénytelen lesz, és akkor kidobott pénz az ablakon.
Mi értelme ennek? Ezeket tényleg SEMMI NEM ÉRDEKLI csak a saját érdekeik? Az hogy abban a valószínűtlen esetben ha érvényes lesz a szavazás, akkor talán 1%-ról 2-re nőnek?
Őket nem érdekli a kidobott sok milliárd, a kockázat, csak az hogy minél hamarabb kapják az 1 millás fizetést, vagy mi?
# 32/32 Időpont ma 21:37
Indulatos fröcsöséged neked van, és valóban rettentően buta vagy.
Ajánlom az irodalom- és nyelvtanórák látogatását, amin keresztül bemutathatod mely indulatszavakat és indulatképeket használok, amely alapján erre a téves következtetésre jutottál.
Pl ez indulatos volt: "Ennyit arról, hogy ki érvel idiótácskám."
Buta pedig azért vagy, mert nem tudsz érvelni, csak sértegetni a többi -rajtad kívül szinte teljes egészében kultúrált- kommentelőt. Továbbra sem osztod meg, hogy miért is látod jónak a momentumot, nem a kérdezőnek reagálsz, se nem a többi válaszadónak, csak sértegető, személyeskedő hozzászólásaid vannak.
Na és én miért vagyok buta szerinted?
#29 Kérdező!
Már a kérdés kiírása utáni 1-2 hozzászólásod után hiteltelenné váltál, nem szükséges oldalakat gépelgetned feleslegesen.
# 34/35 Időpont ma 22:27
"Pl ez indulatos volt: "Ennyit arról, hogy ki érvel idiótácskám."
Nem. Ez tényközlő volt.
"Buta pedig azért vagy, mert nem tudsz érvelni, csak sértegetni a többi -rajtad kívül szinte teljes egészében kultúrált- kommentelőt."
Mondja az aki idiótázással kezd. :-)
"Továbbra sem osztod meg, hogy miért is látod jónak a momentumot, nem a kérdezőnek reagálsz, se nem a többi válaszadónak, csak sértegető, személyeskedő hozzászólásaid vannak. "
Én csak eloszlatom a hazugságaitokat róluk. A kérdezőnek és a többi válaszadónak is reagáltam. Mint azt láthatod, 4. oldalon is csak a dögunalmas fidesz agitprop jön tőle. Asszem szemben fölösleges érvelni, láthatóan nem megy át neki. Nem véletlen, hogy többen is vagyunk ezen az állásponton.
"Na és én miért vagyok buta szerinted?"
Egy okos ember egyszer ezt mondta:
"Rettenetesen buta vagy, ez teljesen nyilvánvaló az indulatos fröcsögésedből."
Idejöttél, és indulatosan fröcsögni kezdtél a tények ismerete nélkül.
A "hát én tuti ismerem az egyiket, és zsidó", az nem érv. Azt hívják igazán fröcsögésnek.
1. Ebben a hozzászólásban ugyan mi volt a tény?
2. Ha visszaolvasod a kommentemet és az arra adott választ, akkor szerintem 2. olvasásra neked is lejön, hogy paranoiás vagy.
3. Akkor oszlasd el a nagy homályt, mondd, hogy kik is ők valójában és mit akarnak? Nekem az egyikük azt mondta, hogy utálja a magyarokat, mert itt nem szeretik őket ezért haza akar menni. Nem mondom, hogy mindenki zsidó a momentumban, de magam is első ránézésre azt gondoltam: milyen f@*za gyerekek, még egyszer viszik valamire. Majd megláttam nyilatkozni azt a személyt, akiről beszélek és akkor egyből leesett: Nahát, milyen kis naív vagyok! Ezek már megint egy lmp...És mit ad Isten: Pártot alapítanak. Hurrá! Végülis már nagyon tudják mi a dörgés...
Az, meg, hogy szerinted fröcsögés valakit származása által nevezni, inkább rólad mond sokat...
# 37/37 Időpont tegnap 23:10
Például, hogy én érveltem, te meg nem. És te neveztél idiótának engem.
Az meg, hogy zsidózol, meg ezzel a "de ismerem az egyiket és büdöszsidópfej (csak virágnyelven, de a hülyének is leesik a tantusz)" jössz sokadjára, ami még mindig nem érv.
Mondom, én meg ismerek valakit aki szerint homoszexuális pedofil vagy.
NA, ennyit ér a hatalmas "érvelésed". Ezt hívják jobb helyeken agitpropnak. Amitől jobb érzésű embernek meg felfordul a gyomra.
....Hát ez kritikán aluli volt
Szíved joga nem elhinni, amit írok, végülis nem tudom bizonyítani. Nem is érdekel, hogy elhiszed-e, azt írtam le, ahogyan én látom ezt a dolgot.
Nem tudom észrevetted-e, hogy egyedül te vagy, aki büdöszsidózik.
De tudod mit? Nyertél, igazad van! Miben is? Ja, semmiben, mert azon kívül, hogy ideköpködsz, nem írsz egy intelligens kommentet sem.
További jó puffogást, amiért nem veszi be mindeni -többek közt az enyém sem- a fantasztikus és új megújulást a politikában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!