Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A momentum miért akar népszava...

A momentum miért akar népszavazást, ahelyett hogy a Fidesz simán visszalépjen? Arra nem sajnálják a milliárdokat?

Figyelt kérdés

Azt nyilatkozták hogy "A Fidesz részéről" gyávaság lenne visszalépni népszavazás helyett.

Őket nem érdekli az hogy azt a milliárd forintot másra is lehetne költeni mint az ő személyes politikai érdekeikre?

Minek népszavazás, ha visszalépne a Fidesz?

A népszavazással kockáztatnák:

-Azt hogy mégis lesz olimpia ha az győz.

-Azt hogy érvénytelen lesz, és akkor kidobott pénz az ablakon.

Mi értelme ennek? Ezeket tényleg SEMMI NEM ÉRDEKLI csak a saját érdekeik? Az hogy abban a valószínűtlen esetben ha érvényes lesz a szavazás, akkor talán 1%-ról 2-re nőnek?

Őket nem érdekli a kidobott sok milliárd, a kockázat, csak az hogy minél hamarabb kapják az 1 millás fizetést, vagy mi?

2017. febr. 18. 21:47
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Beindultatok? Ha kritizálják a ti álnok bandátokat, akkor azok csak mocskos Fideszesek lehetnek? Vagy beakadt a lemez? Nem tudtok mit mondani erre, s akkor jön a mocskos Fidesz téma? Tudom én hogy ők is mocskosak, de a mocskot nem egy másik mocsokra kell lecserélni.
2017. febr. 19. 09:55
 22/39 anonim ***** válasza:
32%

# 21/21 Időpont ma 09:55

Ez nem kritika, ez agitprop. És nem az én bandám. Szimplán hazudsz mint a vízfolyás, a fidesz érdekében. Ezek után nehéz lesz beadnod, hogy nem vagy fideszes, vagy legalábbis nem az az elved, hogy "ezek a legkisebb rossz".

2017. febr. 19. 10:12
 23/39 anonim ***** válasza:
Átlag ember nem gondolkodik a Momentum kapcsán politikai pártban, nem tudom honnan szeded. Azért annyira nem vagyok személy szerint könnyen vehető, hogy valaki összegyűjt pár aláírást, spóról pár ezer milliárdot és rögtön rászavazok. Van egy éve, hogy bizonyítson, de valószínüleg nem fog annyi szavazatot kapni, hogy bekerüljön bárhova is.
2017. febr. 19. 18:41
 24/39 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező jól látja! A momentumot nem különösebben érdekli, hogy lesz-e olimpia, vagy spórolnak-e az országnak ezzel.

El-el szólják magukat, hogy bizony ők párt lesznek és hatalmat akarnak. Egy elég jó ügyet/ürügyet használtak fel, a lehető legjobban időzítve és most nagyon örülnek maguknak, hogy mennyien aláírták.

De kik is ők? Ilyen-olyan ösztöndíjasok, nulla tapasztalattal, annál nagyobb ambícióval. Egyikükről biztosan tudom, hogy liberális nézetei vannak/voltak pár éve és "vissza akart menni a hazájába" dolgozni...

Szerintem a többiek is hasonló támogatással rendelkeznek..

2017. febr. 19. 20:18
 25/39 anonim ***** válasza:
32%

# 24/24 Időpont ma 20:18

Igen, igen, mindenkit Soros pénzel és csak az országot akarja tönkretenni aki nem fidesz. Értjük. Unjuk.

2017. febr. 19. 22:56
 26/39 anonim ***** válasza:
6%

Hát utolsó, te paranoiás vagy...

1. Egy szóval sem állítottam, hogy Sorosnak bármiféle köze lenne a momentum mozgalmasokhoz.

2. Mi több, fogalmam sincs, hogy ki áll mögöttük. (Az viszont biztos, hogy valaki áll.

3. Egyikük néhány éve személyesen fikázta nekem Magyarországot, hogy mennyire szar és itt mindenki utálja "őket", uh. majd HAZA fog INNEN menni!!!

4. Nem állítottam, hogy tönkre akarják tenni az országot. Azt mondtam, hogy ők is csupán hatalmat akarnak maguknak.

5. Hogy a f@**ba jön ide a Fidesz?

Sajnos idióta vagy, aki nem képes érvelni. De minfegy is, ezekből fog összeállni a momentum támogatói köre. Kell oda mg pár ember....

2017. febr. 20. 08:29
 27/39 anonim ***** válasza:
0%

# 26/26 Időpont ma 08:29

Nekem meg a kutyám bátyjának az anyósának a felesége azt mondta homoszexuális pedofil vagy.

Na, a "nekem az egyikük azt mondta" ugyanez. Ennyit arról, hogy ki érvel idiótácskám.

2017. febr. 20. 20:24
 28/39 anonim ***** válasza:
45%
Ebből is látszik, hogy a mozgalom csak egy balliberális provokáció és poltitikai tőkét akarnak belőle kovácsolni. Hát, ha kijelentették, hogy az a cél, hogy ne legyen olimpia és ezt elérték, akkor mi a túróért népszavazni, több milliót kidobni az ablakon, ha nem politikai haszonszerzés a cél ? Kilátszik a lóláb :XD
2017. febr. 20. 20:35
 29/39 A kérdező kommentje:

Bízok benne hogy itt is vannak momentumosok, nem véletlenül gyűlnek össze ide vakon védők. Talán eljut valakihez amit írok, és ha értelmi kritikának ítéli meg, akkor megfogadja.

Két lehetősége van a pártnak, kilép a populista útról és reálpolitikát folytat, vagy populizmussal visznek végig mindent. Ha az utóbbit teszik, akkor nem Magyarországért mozgalom lesznek, hanem hatalom éhes mozgalom, most annyit monduk populizmusból hogy LEGYEN NÉPSZAVAZÁS ha a Fidesz visszalép is, aztán kis idő múlva elfut a ló, és mindig azt fogjátok csinálni, ami a politikai hatalmatokat építi, és talán egyszer hatalomra kerültök, de a lényeg kiég az egészből.

Ha reálpolitikát folytattok, nekifogtok valami szakmainak, és az olimpiát ha Vitya visszalép akkor megoldottnak tekintitek. Ideje lenne valamit letenni az asztalra, attól nem lesz olcsóbb a kenyér, hogy Oroszországgal kereskedelmi tilalmat vezetünk be. A populizmus nem az országot viszi előrébb, hanem CSAK TITEKET. Az országot az vinné előrébb ha valami MAGYAR CSODÁT alkotnátok, és kitalálnátok hogy érjük utol Szlovákiát, Szlovéniát és Csehországot majd Ausztriát, hogyan álljon le a kivándorlás, hogyan oldódjon meg a bérprobléma, hogyan oldódjon meg a cigány probléma (tudja mindenki NAGYON JÓL mire gondolok, ti nevezzétek ahogy akarjátok, én így hívom), mitől oldódik meg a kis mértékű gyerekvállalás stb.

Mert mint mondtam a Nolimpiától és a Putyin takarodjtól NEM ELŐRE lépünk, hanem jobb esetben az ország lassabban hanyatlik és ti léptek előre, vagy rosszabban az ország szív, ti épültök.

Elég szomorú történet lenne, ha a "lelkes fiataloknál" már itt elfutna a ló. Mutassátok meg hogy nektek van felelősség tudatotok és ha nem kell, nem baxtok ki milliárdokat a semmire, mert annak meglenne a helye máshol is. A pazarlást 0-ra kellene szorítani, 0 tolerancia kellene a luxus kiadásokra és értelmetlen dolgokra. A helyzet kritikus, ha jobban tetszik: a 24. órában vagyunk. Nekem miből lesz nyögdíjam? Van okom aggódni, nem? 70 évesen milyen orvos fog kezelni? Ezeket a problémákat nem elég kimondani, s ezzel dühíteni a népet, ti se tudnátok SEMMIT kezdeni ezzel. Hosszú távon tud ez a probléma megoldódni, de ahhoz megfontolt, és pontos, kitervezett tervek kellenek, és nem populista bohócok.

2017. febr. 20. 21:03
 30/39 anonim ***** válasza:

Te jó ég gyerekek, ti milyen drogot használtok?

# 28/29 Időpont ma 20:35

A cél az volt a kezdetektől, hogy legyenek megkérdezve az emberek. Huszonezredjére van mindenhol leírva. Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz felfogni. Inkább mondd azt, hogy nem akarod. Az egyszerűbb.

# 29/29 Időpont ma 21:03

Neked meg mintha a falnak beszélne az ember... Putyinnal már huszadszorra jössz elő, anélkül, hogy felfognád, hogy az, hogy veszünk tőlük gázt, meg exportálunk oda kaját, nem egyenlő azzal, hogy a seggén keresztül kell a manduláját nyalni, mint drága vitya teszi.

2017. febr. 20. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!