Ha az olimpia budapesti ügy, ők szavaznak róla (ha lesz szavazás), lehetne úgy hogy ők is fizessék ki?
Ha a budapestiek tiltakoznak az olimpia ellen, akkor miért nem ők fizetik ki?
U wot m8?
Én nem vagyok budapesti, szóval nincs beleszólásom. Azt azért látom, hogy magának Budapestnek nincs pénze olimpiára.
Nem hogy olimpiára, napi működésre se.
Ha a kormány dotálja, ha hitelt vesznek fel aztán később vállalja át a kormány, előbb utóbb benne lesz az egész ország pénze.
Azt gondolom kizárhatjuk, hogy minden budapesti ember megtáltosodik és 10x annyit fog dolgozni, keresni és még az 10x -es mennyiséget be is csengetik adóban.
"Nem hogy olimpiára, napi működésre se."
Erre tudod azt szokás mondani, hogy ha Budapestnél maradna a GDP amit megtermel a vidék szépen éhendöglene, jelenleg a főváros adja a GDP 2/3-ad részét, ha nem kéne szétosztani egy átlag pesti sokkal gazdagabb egy vidéki meg sokkal szegényebb lenne.
Budapesten termelt GDP... értem.
Az autópályák a határokig akkor nem a vidéken mennek keresztül. Nem ott szennyezi a levegőt az összes kamion ami eljut Budapestig. A gáz is úgy repül oda a városközpontban a vidék érintése nélkül és a szennyvíz is maradjon ott a városban. Az atomerőmű se a fővárosban van (sőt, micsoda pofátlanság az újat se oda tervezik építeni?!), nyilván ezek jó helyen vannak vidéken.
Nem beszélve arról, hogy a GDP nem ehető.
Hagyjuk már ezt a marhaságot, mert ennyi erővel Győr is azt mondhatná, vagy az egész Győr-Moson-Sopron megye, hogy szevasztok mi külön ország leszünk, mert itt arányosan mennyi GDP -t megtermelünk és akkor az a miénk, másnak semmi köze hozzá. Én pont itt élek, mégis egyben látom az országot és mégsem mondom, hogy minden előny maradjon a miénk és minden hátrány meg legyen Borsodban.
Külön vicc, hogy a vidék döglene éhen :))) Itt mindig lesz kaja, meg tüzelő :) Inkább fordítva gondolnám, mert szó szerint a vidék látja el élelemmel a fővárost.
Elég csak elzárni a gázcsapot és hamar megfordul a kocka...
Nem utálom én se Budapestet, inkább szeretem, csak nem fura?
A határon túl élők szavazhatnak milyen kormány legyen, de aztán ami adókat kivet azt az itt lakóknak kell kifizetni, nem a határon túliaknak szóval más zsebére megy mire voksolnak.
Itt meg mindenki zsebére megy, mégis csak a lakosság egy része döntheti el.
Ami azt illeti most olvasgatom a fideszes nyilatkozatot nem lesz itt népszavazás, inkább visszavonják a pályázatot, mert nem akarnának egy ellenzéki mozgósítást.
Azt gondolom ha meglesz az aláírás szám akkor írják már ki azt a népszavazást, derüljön ki mit akarnak az emberek és legyen úgy.
'Nem kell ezt érteni. Szeretni és tisztelni kell Orbán Urat, ez a lényeg.'
Mégis mit kéne szeretni és tisztelni a Führeren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!