Legyen olimpia Budapesten?
Figyelt kérdés
Igen vagy nem?
(Mik az előnyei, hátrányai?)
Szavazzatok!
Szerintem jöhet :)
2016. jan. 20. 19:48
1/22 Dymo válasza:
Egyszerűen fel nem foghatom, hogy a fenébe lehet ezt egyáltalán támogatni...
3/22 anonim válasza:
Egy ilyen korrupt pártnál egy ekkora beruházás öngól lenne.
4/22 anonim válasza:
Arra se vagyunk képesek,hogy a 3-as metrót felújítsuk.
5/22 anonim válasza:
Legyen, csak fizesse Mexikó!
(Trump után szabadon)
6/22 anonim válasza:
Legyen, már csak a sport múltunk miatt is, megérdemelnénk egy sajátot.
Nincsenek illúzióim hogy az utolsó fillérig a megfelelő helyre kerülnek a pénzek, de szerintem akár jól is kijöhetünk ebből az egészből, na meg infrastrukturálison csomó sport helyzetbe kerül.
7/22 anonim válasza:
legyen, alkosson valamit az ország amire az egész világ figyel
8/22 Sz1u válasza:
Legyen Olimpia, amennyiben Magyarország gazdasága (vagyis inkább az életszínvonala) ezt megengedi! Ám ez 2024-ig ki van zárva! ...sőt, még vagy 50 évig biztos, hogy nem!
9/22 anonim válasza:
Én ugyan imádom a sportot,de nemmel szavaznék.A nyereséges,vagy legalább nullszaldós olimpia ritka,mint a fehér holló.Szóval,én nem azért ellenzem,mert kishitű vagyok és nem tudom elképzelni,hogy képesek lennénk megrendezni.Egyszerűen attól tartok,hogy túl nagy lenne az ára.Talán nem véletlen,hogy a hamburgiak sincsenek oda érte.Pedig ők alighanem sokkal jobban állnak sportlétesítményekkel,szállodákkal,úthálózattal,stb. Tehát lényegesen kevesebbet kellene "belefeccölniük" egy rendezésbe.
10/22 anonim válasza:
Legyen!!!
Összecsinájja legalább magát a sok kis páwagyerek, ha megrendezzük a zolimpijját!!!
Ja, ez nem az a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!