Miért ne legyen Magyarországon olimpia?
Szerintem,nagyon jó lenne, hogyha Budapesten rendeznénk.Nem értem a sok károgót.
Az olimpia sok munkahelyet teremtene, hozzájárulna a nemzetgazdasági növekedéshez.Továbbá rengeteg gazdag turista jönne ide.
Emellett, egyfajta nemzeti büszkeséget is hozna az embereknek,hogy ebben az országban rendezik az olimpiát.A világ teljes mértékben Magyarországra figyelne.
Ennek a jövőben számos pozitív következménye lenne.A világ megismerné az országot.
Tisztaban vagy vele, hogy mennyi penzbe kerul?
Korant sem hoznak uj munkahelyeket, megvannak a cegek, a meglevo embereikkel, akik megcsinalnak a nagy reszet (termeszetesen, jo magyar szokas szerint tularazva) es oke, hogy jonnek a turistak es honapokra megbenul a fel varos, de a tortenelem soran alig-alig akadt 1-2 olimpia, ami ne lett volna irdatlanul veszteseges.
Tok jo dolog a nemzeti buszkeseg, de nem akkor kene milliardokat elszorni ra, amikor emberek halnak meg a korhazakban a rossz korulmenyek miatt.
"Nem értem a sok károgót. "
Elhiszem.
Aki képes ilyen kérdést kiírni az valóban nem sok mindent érthet.
A részletres válasszal nem fárasztom magam.
Ez csak itt kb. a 100. kérdés erről. A kérdésed alatt van kapásból fél tucat.
Olvasd el az ottani válaszokat, ha valóban érdekel! ( bár ezt kétlem.)
"Ennek a jövőben számos pozitív következménye lenne.A világ megismerné az országot."
Igen, biztos nagyon vicces lenne, amikor a turistákkal tömött 3-as metró végleg megadná magát és kisiklik.
Mindenki mosolyogna és boldog lenne, az égen pedig piros-fehér-zöld szivárványok jelennének meg, hirdetve a Nemezthy Keresztyén Magyar Nemzet nagyszerűségét.
Engem az töltene el büszkeséggel, ha nem kellene szégyellni magunkat a tragikus PISA-eredmények miatt. Vagy ha kórházba kerülünk, akkor ne kelljen rettegni a fertőzésektől és jattolni az orvosoknak és a nővéreknek.
De sorolhatnám, ha egy külföldi meglátja a hármas metrót, akkor azonnal lefényképezi, mert amúgy nem hinné el neki senki otthon, hogy ilyen létezik a forgalomban és nem valami roncstemetőben rohad tíz éve.
Akkor sok szerencsét hozzá, de nélkülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!