Miért ne legyen Magyarországon olimpia?
Szerintem,nagyon jó lenne, hogyha Budapesten rendeznénk.Nem értem a sok károgót.
Az olimpia sok munkahelyet teremtene, hozzájárulna a nemzetgazdasági növekedéshez.Továbbá rengeteg gazdag turista jönne ide.
Emellett, egyfajta nemzeti büszkeséget is hozna az embereknek,hogy ebben az országban rendezik az olimpiát.A világ teljes mértékben Magyarországra figyelne.
Ennek a jövőben számos pozitív következménye lenne.A világ megismerné az országot.
Én sem értem, hogy miért ne legyen.
Orbán Úr akarja, szóval minden adott amellett, hogy legyen.
'Persze! Az iskola az csak egy iskola, na de az Olimpia az bizony egy Olimpia! Nem kevesebb!'
Akkor ennyi erővel a diákok helyett az olimpikonokat is többre tartjuk :D
Eddig munkaalapú társadalmat finanszíroztunk. Most jön a sportalapú társadalom, ahol még a csecsszopók is ünnepelt tornászok :P
"Nem tájékoztatják megfelelően az embereket az olimpia előnyeiről, csak a hátrányokról."
Pont hogy a hátrányaival nincsenek tisztában. Ezért fújta le a fidesz a szavazást. Az olimpia mutyi és kerettúllépés nélkül 3000 milliárd azaz
minden kereső állampolgárra 700ezer forint jut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A valós összeg ennek min 2szerese, 3szorosa ... amennyit van pofájuk ellopni, amennyire van pofájuk eladósítani.
Ha a népszavazás lenne és erről folyna a közbeszéd a fidesz hatalmasat bukna támogatottságban.
"kikupálják Budapestet, az megmarad nekünk az olimpia után is, és ki nem akar egy szebb Budapesten élni?"
A gigaberuházás terheit az egész ország viseli a 80% vidéki lakosság nem kap semmit.
"a legtöbb magyarnak csak ebben az esetben lenne esélye elmenni egy olimpiára életében"
Aki akar elmehet majd a Párizsi olimpiára 1-200ezerből.
Ja hogy nincs neki mert szegény?
Épp erről van szó. Olyanok millióit akarod a rendezés költségével terhelni keresőnként milliós összeggel akiknek nincs 100ezer felesleges pénzük se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!