Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ne legyen Magyarországon...

Miért ne legyen Magyarországon olimpia?

Figyelt kérdés

Szerintem,nagyon jó lenne, hogyha Budapesten rendeznénk.Nem értem a sok károgót.

Az olimpia sok munkahelyet teremtene, hozzájárulna a nemzetgazdasági növekedéshez.Továbbá rengeteg gazdag turista jönne ide.

Emellett, egyfajta nemzeti büszkeséget is hozna az embereknek,hogy ebben az országban rendezik az olimpiát.A világ teljes mértékben Magyarországra figyelne.

Ennek a jövőben számos pozitív következménye lenne.A világ megismerné az országot.

2017. febr. 17. 10:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
Én szívem szerint, szeretnék olimpiát, csak az eszem ellenzi. Valamiért Toronto, Boston, Hamburg és Róma, visszakozott e remek lehetőségtől. A japánok, a 2020-as olimpiát, 3,5 milliárdos költséggel tervezték, de 20 milliárd körül járnak és az előző olimpiáknál is többszöröse lett a költség a tervezettnek. Akkor vajon nálunk, hányszorosára nőne a tervezett 2000 milliárd forintos költség? Tartok tőle, hogy rekordot döntenénk. Az optimista hatástanulmányokkal, jóslatokkal kapcsolatban meg, finoman fogalmazva is kételyeim vannak.
2017. febr. 17. 13:11
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, hogy miért ne legyen.

Orbán Úr akarja, szóval minden adott amellett, hogy legyen.

2017. febr. 17. 13:36
 23/26 anonim ***** válasza:
8%
Mert mindeki azt hiszi, hogy ha nem olimpiára lesz költve a pénz, akkor majd helyette kórházakra...
2017. febr. 17. 13:44
 24/26 anonim ***** válasza:
52%

'Persze! Az iskola az csak egy iskola, na de az Olimpia az bizony egy Olimpia! Nem kevesebb!'

Akkor ennyi erővel a diákok helyett az olimpikonokat is többre tartjuk :D

Eddig munkaalapú társadalmat finanszíroztunk. Most jön a sportalapú társadalom, ahol még a csecsszopók is ünnepelt tornászok :P

2017. febr. 17. 14:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tájékoztatják megfelelően az embereket az olimpia előnyeiről, csak a hátrányokról."

Pont hogy a hátrányaival nincsenek tisztában. Ezért fújta le a fidesz a szavazást. Az olimpia mutyi és kerettúllépés nélkül 3000 milliárd azaz

minden kereső állampolgárra 700ezer forint jut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A valós összeg ennek min 2szerese, 3szorosa ... amennyit van pofájuk ellopni, amennyire van pofájuk eladósítani.

Ha a népszavazás lenne és erről folyna a közbeszéd a fidesz hatalmasat bukna támogatottságban.

"kikupálják Budapestet, az megmarad nekünk az olimpia után is, és ki nem akar egy szebb Budapesten élni?"

A gigaberuházás terheit az egész ország viseli a 80% vidéki lakosság nem kap semmit.

2017. febr. 23. 02:39
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

"a legtöbb magyarnak csak ebben az esetben lenne esélye elmenni egy olimpiára életében"

Aki akar elmehet majd a Párizsi olimpiára 1-200ezerből.

Ja hogy nincs neki mert szegény?

Épp erről van szó. Olyanok millióit akarod a rendezés költségével terhelni keresőnként milliós összeggel akiknek nincs 100ezer felesleges pénzük se.

2017. febr. 23. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!