Hihető, hogy a Fidesz által rendezendő olimpia társadalmi támogatottsága 63% Magyarországon?
Szerintem ez egyenlő a lehetetlennel. Most kibukott mennyire lehet adni az ilyen felmérésekre és mennyire függetlenek az ilyen közvéleménykutató cégek.
Hát nem tudom.... én még élő emberrel nem találkoztam, aki támogatná...
Számomra egy népszavazás lenne hihető. Ezt eddig minden olimpia előtt megtették, mi nem.
Én már mindent elhiszek.
Él elég elmebeteg ebben az országban, hogy meglegyen a 63%. Jobb felkészülni ilyesmire, mint utólag megijedni.
Hát figyelj,attól függ hogy számolták.
Megkérdeztek 5 embert,abból 2 nem örült neki,és kijött a 65%,szép dolog a matematika:D
A népszavazás a tiszta.
Bár nem támogatom az olimpiát, de ha egy népszavazáson a támogatók győznének, akkor fejet hajtanék a többség akarata előtt. Ez így fer.
Enélkül minden csak találgatás. Nem is biztos, hogy a többség támogatja.
Én sem találkoztam még emberrel aki támogatná sőt, kifejezetten amolyan utolsó szögnek vélik az emberek Magyarország koporsójában, lásd a görögöket, nagyban hozta a tönk szélére jutásukat, minden elemző óva int minket ettől.
Most már személy szerint biztosnak gondolom, hogy a közvélemény kutatások megrendelhetőek, hiteltelenek az ezeket végző cégek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!