Egy felmérés szerint a magyarok többsége nem bízik a külföldről pénzelt civilszervezetekben. A magyarok mégsem olyan gyámoltalanok?
A cikk különösen megemlíti Soros Györgyöt.
Egyszerű, Soros fejezze be a liberalizmus pumpálását az országba és ne próbálja meg befolyásolni a közvéleményt, a választásokat.
,,A cikk különösen megemlíti Soros Györgyöt.
Egyszerű, Soros fejezze be a liberalizmus pumpálását az országba és ne próbálja meg befolyásolni a közvéleményt, a választásokat."
Kedves elvtárs a mostani liberalizmusnak sok hibája van. Az igaz. Viszont ugye tudod, hogy első sorban annak köszönheted, hogy ide ezt a kiírhattad minden egyéb baj nélkül.
Bár neked lehet magyarázni, mert az állampártnál és a kamujobboldalon túl nem látsz.
Tényleg jobb lett volna az ország, ha soros nem ad pénzt ilyen embernek:
Itt az ügynöklista:
Orbán Viktor, Szájer József, Németh Zsolt, Schmidt Mária, Deutsch Tamás és Kovács Zoltán.
Amúgy kérdező...
Amit az origóban olvasol, el is hiszed? :D
Még egy cikk, ami nem jelöli meg a forrásait... Komolyan, ez csak szerintem lenne alap?
Mindenkinek ajánlom egyébként a felmérést. Nagyon rövid, és szerintem érdekes.
Pl. a magyarok 62%-a bízik az EU-ban, és 45%-a a magyar országgyűlésben. Vajon ezt miért nem említik meg az origón? Nekem nagyon pozitív, hogy a magyarok 83%-a bízik a felsőoktatási intézményekben. Az viszont szomorú (bár közel sem meglepő), hogy egy ilyen ügyben is mennyire megosztott a népesség politikai oldalak szerint. A baloldaliak 61%-a, a jobboldaliak 13%-a bízik a külföldről pénzelt civil szervezetekben. Mert a véleményedet nem az szabja meg, hogy mi a véleményed a civilszervezetekről meg a finanszírozásról, hanem hogy melyik propagandát nézed.
Amit még megjegyeznék, hogy főleg az amerikai demokrata előválasztásokon jött ki nagyon jól a telefonos felmérések torzítása. Az ilyen felmérések ugyanis felülreprezentálják az idősebb korcsoportokat. Szóval szerintem pl. a vallásokba vetett bizalmat felülbecsülik.
Mi a problémád pl. a korrupcióellenes szervezetek működésével? Komolyan... Akárki is pénzeli. A Fidesz korrupt. Az MSZP is az volt, de akkor ez azt jelenti hogy a mostani kormánynak zöld a lámpa korrupcióban?
Nekem ez az egy nem fér a fejembe. Azt értem hogy Viktorunk és válogatott kis köre csípőből tüzel Sorosra, mert esetenként gondot okoz nekik ez a sok fránya szervezet ami úgy általában a demokrácia fenntartásáért tesz civil oldalról lépéseket. Ez idáig rendben van, jogos (?) önvédelem, tudjuk be ennek.
Na de a fidesz-szavazónak miért érdeke az hogy a szeretett és támogatott pártja őt is ugyanúgy meglopja, becsapja és ehhez még tapsol is az illető, nomeg ő is a Sorost fikázza. Ember, a korrupció az korrupció és minden esetben megkárosítja az összes állampolgárt, kivéve azt a pici kört nem, akinek a zsebében landol a mani. Szóval WTF?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!