Egy felmérés szerint az Osztrákok 2/3 örül a kerítésnek, most is Orbán a hülye?
Figyelt kérdés
És még tovább mennék azokhoz a véleményekhetz, akik kezdik hogy mi van ha az osztrákok is így viszonyulnának hozzánk??
Ez az osztrákok álláspontja, fel lehet fogni.
2015. júl. 7. 18:37
1/26 A kérdező kommentje:
Úgy látszik már lassan egész Európába csak a mi bukott b aloldalunk szajkózza hogy be kell fogadni a menekültek-
2015. júl. 7. 18:38
2/26 anonim válasza:
Nemrég voltam Ausztriában. Amint megtudták, hogy magyar vagyok, rögtön megkérdezték, hogy miért van még mindig a bukott orbán. Mit lehet szeretni egy ilyen emberben és miért tűrjük még mindig el.
3/26 anonim válasza:
Majd ha HITELES osztrák véleményt olvasok, akkor elhiszem.
Az INDEX nem az.
4/26 anonim válasza:
"Magíarország"
Miért mindig az ilyen nagymagyaroknak a legcsapnivalóbb a helyesírása?
5/26 anonim válasza:
Provokatív a kérdés, helyesírás nem megy, nem is érdekel végül is téged valld be az Osztrákok véleménye. Csak így most a baloldalt szidhatod és erőltetni próbálod a véleményed.
6/26 anonim válasza:
Én meg régóta Ausztriában dolgozom, de még soha senki nem kérdezett tőlem a magyar politikáról, soha szóba sem hozták. Pedig sok magyar dolgozik ott és közel is vagyunk a határhoz, de valahogy ez mégsem téma. Kit érdekel ez az egész, sem Orbánnal, sem orbán nélkül nem lesz már jobb ez az ország.
7/26 anonim válasza:
Jó dolog ez a kerítés. Ez egy értelmes gondolat.Nem tetszik viszont a kivitelezés és a ráköltés. Gondolom a kormány minket magyarokat közmunkás néven kihasználva fogja ezt az egészet megépíteni. Nekem csak ez nem tetszik benne. Rabszolgák vagyunk a saját országunkban.
8/26 anonim válasza:
Orbán hülye, de nem a bevándorláspolitika miatt. Abban igaza van.
9/26 anonim válasza:
És ha az osztrákok így gondolják, az mire érv? A te álláspontod az övéktől függ? Ennél azért önállóbb is lehetnél...
10/26 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a lepontozást, ebből is látszik a nemzeti összetartás milyen erős. Mindenki szidja Orbánt a tetteit, a haverjait, az épületeit, de könyörgöm ha annyira szar minek helyeztétek hatalomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!