Mire fel ez a nagy fidesz támogatottság?
Nem jobb a helyzet?Te hol éltél 2010.előtt?
Egy csődben lévő országot vettek át ,nézd meg most a költségvetésünk helyzetét,az inflációt,a munkanélküliségi adatokat és pl.a minimálbért.Lakástámogatási rendszer,családi adókedvezmény,rezsicsökkentés stb, stb.
Ezek nem független felmérések, hanem irányított közvélemény kutatások közpénzből. El ne hidd, hogy pontos felmérések.
"Csak abban a felmérésben hiszek, amit magam hamisítok."
Én se hiszek a felméréseknek, csak annak, amit magam tapasztalok.
Sokkal jobb a helyzet.
Tudod mi a titka a Fidesz hatalmas támogatottságának?
Minden napi migránsozás, hogy "Magyarország megvédi határait", az ellenzék állandó mocskolása, statisztikai adatok meghamisítása, manipulálása, agymosó propaganda reklámok félóránkénti nyomatása, hogy had higgye a paraszt, hogy itt tényleg "eljött a Kánaán"...
Én nem azt hiszem el, amit a Fidesz mond, hanem azt, amit én, magam tapasztalok napi szinten...
Hogy semmivel nem lett jobb az élet!
Semmit nem emelkedett a fizetésem, de az árak a boltban már annál is inkább emelkedtek!
Rezsicsökkentés????
Mit csökkent???
SEMMIT!!!
2500.-tal többet fizetek az internetért, mint általába, pedig KORLÁTLAN internet csomagban vagyok, így nem ért semmit az internet áfájának "csökkentése"...
Aki mindennek ellenére hisz Orbánnak, azt csak sajnálni tudom!
"Persze, a külföldi cégek felminősítik Magyarországot"
Ja, persze...
Ugye, ezt a "Magyarország erősödik!" propaganda reklámban tetszett hallani? :D
"de a sok 444.hu huszár szerint ezt is a Fidesz hamisítja."
Ja, és ha valaki nem ért egyet azzal, amit a Fideszes közmédiában hall, az már "Gyurcsányistamigránspátyolgató444huszár"? :D
"Persze, a külföldi cégek felminősítik Magyarországot,de a sok 444.hu huszár szerint ezt is a Fidesz hamisítja. :)):):):"
Amikor meg leminősítették 2010 után, akkor meg a fideszesek visítottak, hogy idegen bankárkezek által mozgatott Magyarország elleni merényletről van szó, meg mégis milyen jogon mondanak ilyen csúnyákat az ő unortodxiájukról. Végül persze nem unortodox Matolcsy, hanem a német gazdaság megerősödése húzott ki minket a sz.rból, csak azt már nem reklámozták agyon. Szóval azért a fideszes portákon hitelminősítők ügyében több söprögetni való van, 2010.-ig haver volt a hitelminősítő, míg leminősítette az országot, 2010 után a nemzetközi bankároligarchák által mozgatott bábok lettek, ha épp leminősítettek, azóta meg velük takaróznak, hogy ejj, de dübörög a gazdaságunk, a nemzetközi hitelminősítők is megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!