Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire fel ez a nagy fidesz...

Mire fel ez a nagy fidesz támogatottság?

Figyelt kérdés
Semmivel sem jobb a helyzet, mint 2010 előtt....

2017. febr. 8. 18:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%

Nem jobb a helyzet?Te hol éltél 2010.előtt?

Egy csődben lévő országot vettek át ,nézd meg most a költségvetésünk helyzetét,az inflációt,a munkanélküliségi adatokat és pl.a minimálbért.Lakástámogatási rendszer,családi adókedvezmény,rezsicsökkentés stb, stb.

2017. febr. 8. 18:58
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Ezek nem független felmérések, hanem irányított közvélemény kutatások közpénzből. El ne hidd, hogy pontos felmérések.

"Csak abban a felmérésben hiszek, amit magam hamisítok."

2017. febr. 8. 18:59
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

Én se hiszek a felméréseknek, csak annak, amit magam tapasztalok.

Sokkal jobb a helyzet.

2017. febr. 8. 19:07
 4/15 anonim ***** válasza:
5%
Az én helyzetem jobb.
2017. febr. 8. 19:07
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Tudod mi a titka a Fidesz hatalmas támogatottságának?

Minden napi migránsozás, hogy "Magyarország megvédi határait", az ellenzék állandó mocskolása, statisztikai adatok meghamisítása, manipulálása, agymosó propaganda reklámok félóránkénti nyomatása, hogy had higgye a paraszt, hogy itt tényleg "eljött a Kánaán"...

Én nem azt hiszem el, amit a Fidesz mond, hanem azt, amit én, magam tapasztalok napi szinten...

Hogy semmivel nem lett jobb az élet!

Semmit nem emelkedett a fizetésem, de az árak a boltban már annál is inkább emelkedtek!

Rezsicsökkentés????

Mit csökkent???

SEMMIT!!!

2500.-tal többet fizetek az internetért, mint általába, pedig KORLÁTLAN internet csomagban vagyok, így nem ért semmit az internet áfájának "csökkentése"...

Aki mindennek ellenére hisz Orbánnak, azt csak sajnálni tudom!

2017. febr. 8. 19:16
 6/15 anonim ***** válasza:
15%
Persze, a külföldi cégek felminősítik Magyarországot,de a sok 444.hu huszár szerint ezt is a Fidesz hamisítja. :)):):):
2017. febr. 8. 19:18
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

"Persze, a külföldi cégek felminősítik Magyarországot"

Ja, persze...

Ugye, ezt a "Magyarország erősödik!" propaganda reklámban tetszett hallani? :D

2017. febr. 8. 19:22
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

"de a sok 444.hu huszár szerint ezt is a Fidesz hamisítja."

Ja, és ha valaki nem ért egyet azzal, amit a Fideszes közmédiában hall, az már "Gyurcsányistamigránspátyolgató444huszár"? :D

2017. febr. 8. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

"Persze, a külföldi cégek felminősítik Magyarországot,de a sok 444.hu huszár szerint ezt is a Fidesz hamisítja. :)):):):"

Amikor meg leminősítették 2010 után, akkor meg a fideszesek visítottak, hogy idegen bankárkezek által mozgatott Magyarország elleni merényletről van szó, meg mégis milyen jogon mondanak ilyen csúnyákat az ő unortodxiájukról. Végül persze nem unortodox Matolcsy, hanem a német gazdaság megerősödése húzott ki minket a sz.rból, csak azt már nem reklámozták agyon. Szóval azért a fideszes portákon hitelminősítők ügyében több söprögetni való van, 2010.-ig haver volt a hitelminősítő, míg leminősítette az országot, 2010 után a nemzetközi bankároligarchák által mozgatott bábok lettek, ha épp leminősítettek, azóta meg velük takaróznak, hogy ejj, de dübörög a gazdaságunk, a nemzetközi hitelminősítők is megmondják.

2017. febr. 8. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Én sem érzem jobbnak, de rosszabbnak sem. És éppen ez a baj: a Fidesz, sokkal jobb lehetőségekből hozták ki, nagyjából ugyanazt, mint az MSZP-SZDSZ kormány, sokkal rosszabbakból.
2017. febr. 8. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!