Szerintetek Botka Lászlónak van esélye legyőzni Orbán Viktort jövőre?
Figyelt kérdés
Egyre több felmérés szerint növekszik az esélye Orbánnal szemben.2017. febr. 16. 17:12
11/21 anonim válasza:
Életképes választási rendszer lenne. :)
12/21 anonim válasza:
Gyurcsány Ferencnek van csak esélye!
13/21 anonim válasza:
Lehet, hogy van esélye, akkor nem lesz 2/3-ad csak abszolút többség :XD
14/21 anonim válasza:
Ahogy most állnak a dolgok, nincs. Ahhoz olyan gyökeres változásnak kellene bekövetkeznie, amilyenre jelenleg nincs kilátás. Ennek ellenére, ő tűnik a legjobb választásnak. Az újabb "2/3"-ot megakadályozhatja.
15/21 anonim válasza:
A választást a legnépszerűbb párt nyeri tehát nem igaz hogy csak a fidesz nyerhet. Csak népszerűbbnek kellene lenni náluk csak sajnos egy épkézláb ellenzéki párt sincs.
16/21 anonim válasza:
Utólag kiderült hogy Bernie Sandersnek aokkal több esélye lett volna Donald Trump ellen mint Hillary Clintonnak. Ha ezt átteszük az Orbán ellen Gyurcsány helyett Botka akkor meggondolandó. A játék csak most kezdődik. Várjunk mi lesz év végén akkor kérdezd meg újra. Jobb lesz akkor ítélni.
17/21 Muráti Emőke válasza:
Nem tudom, de nekem tudod van Életem, nem igazán érdekel hogy hetente ez a téma több, mint egy évvel a "választás (he-he-he, jó poén)" előtt.
...vagy mint több mint 7 évvel olimpia előtt "gyűjtögetnek" aláírásokat, ami mit befolyásol?
Bennt van a pályázat?: Bennt.
Kettő: majdnem tuti biztos (99%) hogy odaadják Párizsnak.
Olyan fideszest is hallottam már aki azt képzelte hogy mindenzt orbánja dönti el.
K rva jó...
18/21 anonim válasza:
Bárki jobb Orbánnál és Gyurcsánynál!
Botkának lesz hova nőni.
Orbánban már nincs több - és nem is kell. Elég volt már belőle!
19/21 anonim válasza:
Most hogy hallottam tőle a saját szájából azt amire olyan régóta vágyok egy politikustól azt hiszem igen. Én rögtön el is döntöttem, mind el mehet a picsba, én rá szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!