Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye, hogy Orbánt és a Fideszt...

Ugye, hogy Orbánt és a Fideszt nem lehet legyőzni?

Figyelt kérdés

Már az egész ország az övék. Az ország minden erőforrása a rendelkezésükre áll, hogy hatalmon maradjanak és minél inkább kiépítsék az uralmukat.

Előbb fog innen elmenekülni annyi fiatal, hogy összeomoljon tőle az ország, mint hogy a Fidesz leváltásra kerüljön.

Ez lesz a reális elképzelés a jövőre nézve?

2016. nov. 15. 08:07
 1/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
59%
Előbb-utóbb a rák ellenszerét is megtalálják. Addig viszont sok lesz a szenvedés.
2016. nov. 15. 08:12
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Simán lelehetne győzni, csak kellene egy hiteles ember, meg egy reális jól felépített gazdasági program, valamint egy valós korrupció ellenes csomag amit következetesen végrehajtanának. Ha végre lenne egy olyan miniszterelnök aki tényleg az ország érdekeit tartaná szemelőtt nem lopna, nem támogatná a lopást semmilyen szinten, és a gazdasággal foglalkozna valamint az emberek jólétéért egész Magyarországért nemcsak a gazdagokért harcolna, és nem az UNIO ellen.
2016. nov. 15. 09:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Persze, ha ez lenne, meg amaz lenne. Csak éppen azt látom, hogy nincs és valószínűleg nem is lesz, mert rögtön beindul a fideszes propagandagépezet, amint felbukkan egy komolyabban vehető kihívó.

Én is nagyon jól tudom, hogy mi lenne akkor, ha minden teljesen jó lenne, csak most azt is vegyük figyelembe, hogy ez mennyire megvalósítható a valóságban is.

Úgy látom, hogy amit leírtál, az egyáltalán nem valósítható meg.

2016. nov. 15. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:

"amint felbukkan egy komolyabban vehető kihívó"

Egy komolyan vehető jelöltet nem láttam még.

2016. nov. 15. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
5%

Figyelj, én amondó vagyok, hogy váltsuk le a Viktort.

Azonban, adódik a kérdés. Kire? Ezt most őszintén kérdezem. Kire akarja a sok csőlátású fideszgyűlölő lecserélni? Ki az, akiben a megváltást látjátok? És az nem mérvadó válasz, hogy valaki, csak ne a fidesz, mert kapunk egy még rosszabbat. Villantsatok fel valakit, aki bizonyítottan jobb alternatíva jelenleg, és én rászavazok két év múlva.

2016. nov. 15. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező! meg kell szervezni egy mozgalmat, azzal a céllal hogy keressük Magyarország Miniszterelnökét, és ezt a legkomolyabban mondom. Ezt már többször leírtam.
2016. nov. 15. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:

A béketábor legyözhetetlen

A béke utja biztos ut,

..........

2016. nov. 15. 11:52
 8/10 kovpet ***** válasza:
100%

"csak kellene egy hiteles ember"

...akit egy hét vagy egy hónap alatt lekaraktergyilkolna a lakájmédia. Ki van ez találva nagyon ügyesen.

De a Római Birodalom is megbukott, egyszer mindennek vége. Egyszer.

2016. nov. 15. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
De le lehet kérdező. Ahogyan ez már a közelmúltban pár helyen párszor sikerült is.
2016. nov. 15. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:

"Kérdező! meg kell szervezni egy mozgalmat, azzal a céllal hogy keressük Magyarország Miniszterelnökét"

Azért annyira keresni nem kell, máris akad egy pár önként jelentkező...

2016. nov. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!