Micsoda, MEGBOCSÁTANI kiss lászlónak?
Egy ilyen *****, *****, *******, ****** még most a börtönben kellene rohadnia!
Milyen emberek állnak mellé, állnak ki mellette?
Milyen ország ez???
(Mondjuk nem csoda, mert eddig is lehetett hallani, hogy csak az kerül a válogatottba, aki "jóban van" az edzővel, kapitánnyal.)
Csak azok védik a tették, akik halukat kívánnák a többezer migránsnak mert 1-2 közülök erőszaktevő. Őket azonnal kitiltanák, felkötnék. Bezzeg ha orbán haverja csinálta ugyanazt, akkor meg keresztényi dolog a megbocsátás :(
Kettős mércének hívják és az elvakult szavazókra igaz, mindkét oldalról.
Bevallom, innen, a gyakorikérdésekről értesültem először ezzel az esettel, nem követem mostanában a híreket.
Egyfelől felesleges ebbe politikát keverni, ahogy gyorsan olvasgattam, semmilyen politikai vonatkozása nincs (nem találtam, hogy alpolgármesterként független-e, de elsősorban a sportban ismert a neve).
Másfelől fele ennyi embert nem érdekelne, és akit igen, abból sem váltana ki olyan indulatokat, mint itt a késelős, belezős válaszadóknál, ha nem adna okot politikai indulatkifejtésre.
Hány hasonló bűneset váltott ki ilyen kérdésömlesztést, ilyen húsz kicsillagozással, és más, indulatokat megjelenítő formákkal?
Nem akarom védelmembe venni, nem is tisztem. Csupán rá akarok világítani erre az egyébként álságos képmutatásra, ami nagyon visszataszító nekem.
#8: "Ez érthetetlen, a kajakosnak vége egy kis drog miatt, Farkasnak egyenesen megbocsáthatatlan bűne a mariskatelep."
Fogalmam sincs, milyen kajakosról beszélsz, de mikor is volt Farkas ügye? Mellesleg nem ő volt az, aki külföldre szökött a bíróságról és úgy kellett hazahozni? Kiss ügye ÖTVENÖT évvel ezelőtt volt, tehát ha akkor életfogytiglant kapott volna, már az is letelt volna. Arról nem is beszélve, hogy relativizálod a dolgokat: "egy kis drog" meg "mariskatelep", lófütty, szóra sem érdemes, "bagatell, kérlekalássan", de ha azt mondanám, hogy Kiss bűne is "csak egy kis dugás" volt, akkor felháborodnál, nem?
"Milyen világ az ahol az ilyen embert rehabilitáljuk, aki kábszert fog a kezébe azt meg tapossuk el egy életre."
Szerintem senki sem rehabilitálta Kisst, csak éppen "nem tapossuk el egy életre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!