Ti nem tartjátok szégyennek azt, hogy Orbán és Putyin ilyen jó kapcsolatban vannak egymással?
Már láthattuk az elmúlt években és ma is azt, hogy a kormány igyekszik minél jobban megfelelni Oroszországnak pl Paks2 stb
Orbán eddig sem tett mást csak rombolta jogállamot, demokráciát, azonban szerintem mindennek a teteje az, hogy egy ilyen emberrel mint Putyin ilyen jóban.
Ideológiai-politikai szempontból is nyitni akar az oroszok felé, hiszen mindketten ugyanazt a jobboldai tekintélyelvű rendszert képviselik.
Putyin nevezhető diktátornak is hiszen autokrata módon kormányoz és százezrek életét nyomorította meg Szíriában és Ukrajna megtámadása is az ő bűne.
Én szerintem szégyen az, hogy az oroszokkal paktálunk akik a nyugati demokratikus világ ellenségei.
Ti mit gondoltok erről?
Egy emberként áll Putyin mögött Oroszország :DDDDDDD
Én is inkább "mögötte állnék", egykettőre a böriben találja magát aki nem.
"Ja, nem."
Ja nem, inkább Putyin "mögött állnak", ezt mondom én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!