Ti nem tartjátok szégyennek azt, hogy Orbán és Putyin ilyen jó kapcsolatban vannak egymással?
Már láthattuk az elmúlt években és ma is azt, hogy a kormány igyekszik minél jobban megfelelni Oroszországnak pl Paks2 stb
Orbán eddig sem tett mást csak rombolta jogállamot, demokráciát, azonban szerintem mindennek a teteje az, hogy egy ilyen emberrel mint Putyin ilyen jóban.
Ideológiai-politikai szempontból is nyitni akar az oroszok felé, hiszen mindketten ugyanazt a jobboldai tekintélyelvű rendszert képviselik.
Putyin nevezhető diktátornak is hiszen autokrata módon kormányoz és százezrek életét nyomorította meg Szíriában és Ukrajna megtámadása is az ő bűne.
Én szerintem szégyen az, hogy az oroszokkal paktálunk akik a nyugati demokratikus világ ellenségei.
Ti mit gondoltok erről?
DE MOST KOMOLYAN?
MI BAJOTOK VAN, MÁR ELNÉZÉST A STÍLUSÉRT, DE AZ ILYENEK MIATT ÁLLOK KB. 45 %-ON!
A RENDES VÁLASZOKAT AZ EMBEREK 80 %-A NEM ÉRTÉKELI, DE A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁSNÁL HA NEM TETSZIK AMIT ÍROK, SIMÁT LEPONTOZ! MI EZ A 10 % ? ?
"MÁR ELNÉZÉST A STÍLUSÉRT, DE AZ ILYENEK MIATT ÁLLOK KB. 45 %-ON!"
Szerintem rosszul látod. Éppen a stílusod miatt állsz egyre rosszabbul.
"18-as vagyok
Most komolyan:
RENDESEN VÁLASZOLTAM, MEGÍRTAM A VÉLEMÉNYEMET NEM SZÓLTAM BE SENKINEN, NEM ÍRTAM CSÚNYÁT ÉRTELMES MONDATOKAT ÍRTAM!
MI
A
FASZÉRT
KELL
LEPONTOZNI
?
?
?
"
XD
Szerintem legfőbb ideje, hogy a nyugati világ döbbenetesen gátlástalan dezinformációs hadviselése (amit a világ kizsákmányolása érdekében műveknek) megszűnjön, és a disznóságaik napvilágra kerüljenek. Nem is tudom, kérdező, hogy valóban ennyire benyaltad a nyugati sajtó maszlagját, vagy ez a kérdés valami kutatás része?
Az emberek tömegesen kezdik úgy érezni, hogy változtatni kell a világ menetén, ezért elviselnek olyan figurákat is, mint Putyin (oligarcharendszere ellenére visszaadta az orosz nép büszkeségét) vagy a mi Orbánunk (akinek a sikeres országából az élni akaró fiatalság elvándorol), vagy akár a jó nagy tahó Trump. Remélem, hogy az Obama/Clinton/Bush nevekkel fémjelzett világszivatás is végetér végre, sőt, a Likud-szellemet is lenyomja valami emberibb rendező elv.
Én jobban csodálkozom azon, hogy Putyin szóba áll egy ilyen lopós mini szterelnökkel, mint a miénk. Ugyanakkor utálom Paks2 és mindennemű eladósodás gondolatát, ami nélkül is lehetne itt ország. A nagy nyomorúságunkat a nyugati eladósodásunknak köszönhetjük. (és amiből üzletkötői jutalékot kapott az összes eddigi vezető politikusunk '89 óta, meg most úgy tűnik, még az ellenzéknek is hullik belőle, csak tartsák fenn ezt a manipulálható rendszert.)
"Putyin pedig nem diktátor, csak nincs politikai ellenfele."
jézusúristen :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!