Ti nem tartjátok szégyennek azt, hogy Orbán és Putyin ilyen jó kapcsolatban vannak egymással?
Már láthattuk az elmúlt években és ma is azt, hogy a kormány igyekszik minél jobban megfelelni Oroszországnak pl Paks2 stb
Orbán eddig sem tett mást csak rombolta jogállamot, demokráciát, azonban szerintem mindennek a teteje az, hogy egy ilyen emberrel mint Putyin ilyen jóban.
Ideológiai-politikai szempontból is nyitni akar az oroszok felé, hiszen mindketten ugyanazt a jobboldai tekintélyelvű rendszert képviselik.
Putyin nevezhető diktátornak is hiszen autokrata módon kormányoz és százezrek életét nyomorította meg Szíriában és Ukrajna megtámadása is az ő bűne.
Én szerintem szégyen az, hogy az oroszokkal paktálunk akik a nyugati demokratikus világ ellenségei.
Ti mit gondoltok erről?
Kezd már nagyon elegem lenni abból, hogy akik haragudnak Merkelre a bevándorlók miatt, azok oroszországi diktatúrákat akarnak csinálni az EU országaiból.
Ez olyan, mintha a fiam nátháját úgy akarnám meggyógyítani, hogy levágom az orrát.
1. Dehogynem kuncsorog Merkel Erdogánnál. Tőle várja a balkáni menekültáradat visszafogását, majd azt a maga sikereként állítja be.
2. Nem tartjuk szégyennek. Miért akar Orbán megfelelni Putyinnak?
Inkább Putyinék akarnak megfelelni Magyarországnak azzal, hogy megépítik az új blokkokat. Ez pedig színtiszta üzlet.
Magyarországnak az az érdeke, hogy jó kapcsolatban legyen Oroszországgal és mivel Oroszországot Putyin vezeti, így megkerülhetetlen.
A szégyellni való inkább az lehet, hogy a magyar miniszterelnök nem szívesen látott vendég Nyugaton.
Nem tartom szégyennek.
A politika nem a jó erkölcsről, hanem az érdekekről szól.
Kína seggét nyalja az egész demokratikus világ legalább 20 éve folyamatosan, pedig ők egy kommunista egypártrendszer. De hát nagy piac, senki nem akarja elszalasztani.
18-as vagyok
Most komolyan:
RENDESEN VÁLASZOLTAM, MEGÍRTAM A VÉLEMÉNYEMET NEM SZÓLTAM BE SENKINEN, NEM ÍRTAM CSÚNYÁT ÉRTELMES MONDATOKAT ÍRTAM!
MI
A
FASZÉRT
KELL
LEPONTOZNI
?
?
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!