Szerintetek néhány hónap idegen elnyomás jót tenne az emberek mentalitásának?
#10 Persze, egy bizonyos IQ-szint alatt helyénvaló. Ahogy a Való Világ nézése meg a mozgáskorlátozott helyre parkolás sem feltétlenül hagy maga után kívánnivalót.
Ami neked a belpesti körfolyosós viskódban jelentéktelen dolog, azt mások durva megalázásként értékelik, teljesen jogosan.
A kérdés épp az ilyen lehetetlen arcokról szólt.
Ezzel olyan szempontból mellé lőttél, hogy nem Budapesten élek, soha nem néztem a Való Világot és sosem álltam mozgáskorlátozott helyre.
Intelligenciáról meg inkább ne is beszéljünk, mivel nem tudom ki jött olyan elméleti kérdéssel, hogy idegen elnyomás milyen hatással lenne az emberekre.
Számít bármit is a világon, hogy hol születtél, vagy milyen állampolgár vagy? Egy atombomba vagy bármilyen fegyver különbséget tesz?
Gazdaságilag 1-1 országban lehet, hogy ha jobb helyre születsz és emiatt jobban esélyekkel indulsz, de ennyi. Ezen kívül baromira semmi különbség nincs, szóval elég gáz, ha valaki emiatt halálra sértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!