Szerintetek néhány hónap idegen elnyomás jót tenne az emberek mentalitásának?
Szerencsére itt van nekünk Viktor és izmos karjaival keményen lesújt a nyugati imperializmus nihilista, brüsszeli hedonistáira.
Most adtak át egy emlékművet Esztergomban, lassacskán jönnek ide.
Ez, amit te mondtál kérdező pedig a politikusoknak is köszönhető.
#6 nem az ilyen esetekre gondoltam, a közbeszédben ritkábban is jön elő szerintem olyan beszédszituáció, amikor az állampolgárságukról lenne szó
pl. szabolcsi ismerősöm kapcsolata alakulóban van egy szatmárnémeti lánnyal, ő örömmel újságolta, hogy megismerkedett egy román lánnyal. Kissé meglepődtem, mivel az illető nem tud semmilyen idegen nyelven, de közölte, hogy a csaj perfekt beszéli a magyart. Ezen ledöbbentem, de egyúttal örültem is, hogy a megszállók közül is páran beszélik a nyelvünket. Aztán persze hetek múlva kiderült számomra, hogy a csaj magyar...
Idegen elnyomás?
Igen,tényleg az kéne.Ha megtámadna minket egy idegen faj,rájönnénk végre,hogy az emberiségnek egyesülnie kell,már nincs szükség nemzetekre,országokra..
"egy szatmárnémeti lánnyal, ő örömmel újságolta, hogy megismerkedett egy román lánnyal"
Romániai állampolgársággal rendelkezik?
Akkor tök helyén való a román lány megnevezés is.
De amúgy irigylem az embereket, akik ilyen jelentéktelen dolgokon ennyire fent tudnak akadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!