Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyen az, hogy a magyar...

Nem szégyen az, hogy a magyar nép tűri ezt az undorító elnyomást?

Figyelt kérdés

Én szégyennek tartom azt, hogy a demokratikus Európa közepén egy ilyen korrupt maffiakormány irányítja az országot mint Orbán és bandája.

Viszont ami még rosszabb az az, hogy magyar nép tűri ezt, nem zavarja őket különösebben a Fidesz ámokfutása.

Az emberek birka módon bólogatnak a gyűlöletkeltő, idegenellenes propagandára, miközben az egészségügy rohad szét, több százezren vándoroltak külföldre, emberek éheznek a szegénység miatt és még lehetne sorolni.

A magyar társadalom színvonala valahol leragadt a 40-es években a nacionalista-rasszista felfogása miatt.

Csak én vagyok emiatt kiakadva? Mi lehet az oka annak, hogy ilyen birka a magyar emberek nagy része? (Tisztelet persze a kevés kivételnek)

2016. nov. 24. 17:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
27%

"A magyar társadalom színvonala valahol leragadt a 40-es években a nacionalista-rasszista felfogása miatt."

És mikor balliberális kormányok voltak hatalmon, akkor átmenetileg nem volt leragadva?

2016. nov. 24. 17:14
 2/30 anonim ***** válasza:
10%
Most mit tudsz csinálni? Annyit tehetsz, hogy kimész külföldre, ha nem tetszik. Meg azt, hogy más pártra szavazol. Ami azért értelmetlen, mert a többi párt is ugyanolyan korrupt, ha meg egy no-name pártra szavazol, akkor adtál a szarnak egy pofont, 1% sem fog elérni semmilyen névtelen kis párt, azért már fölösleges is lesz elmenned a választásra.
2016. nov. 24. 17:14
 3/30 anonim ***** válasza:
90%
Ami még döbbenetesebb, hogy a nevetségesen alacsony béreket is tűrik a magyarok, meg azt is, hogy ezekért a röhelyes "pénzekért" a belüket is ledolgoztatják...
2016. nov. 24. 17:28
 4/30 anonim ***** válasza:
91%

Mit mondott valamelyik nap Viktor az egyik konferencián?

"A magyar embereknek van munkájuk, megéri itthon dolgozni"...

Na, ez verte ki nálam a biztosítékot!

2016. nov. 24. 17:38
 5/30 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos igen.Szégyen és felháborító!

Egyébként az is tipikus ostoba magyar hozzáállás, hogy minek szavazzunk kis pártra? Sosem fognak nyerni.Hát ilyen hozzáállással nem is...Amúgy meg miért ne?Esélyt kell adni az újnak is.Nem lehet a végtelenségig csak a fideszt meg mszp-t váltogatni.A jobbik meg szóba se kerüljön...Talán a kisebb pártok között lenne a megmentőnk.Na persze én nem birkaaggyal gondolkodom...

2016. nov. 24. 18:13
 6/30 Shai-Hulud ***** válasza:
27%

"És mikor balliberális kormányok voltak hatalmon, akkor átmenetileg nem volt leragadva?"

De igen.

Viszont bevallom őszintén, ez engem nem vigasztal. Tökmindegy, hogy ki vagy mi miatt vagyunk leragadva, akár balliberális, akár jobbkonzervatív...

Engem inkább az érdekel, hogy egyáltalán le vagyunk ragadva. Örömmel vennék egy olyan kormányt, amelyik megszüntetné, felszámolná ezt a leragadást, akár jobboldali, akár baloldali.

7/30 A kérdező kommentje:

"És mikor balliberális kormányok voltak hatalmon, akkor átmenetileg nem volt leragadva?"

Jó, akkor rosszul fogalmaztam. Nem leragadt hanem ismét előjött a begyepesedett felfogásuk.

A rendszerváltás utáni jó néhány évben, főként baloldali kormányok alatt normális demokrácia volt.

Beléptünk az EU-ba és úgy látszott, hogy hazánk is egy élhető, nyitott, európai országgá válik.

Azonban kb. 2008-tól nincs rendben a helyzet.

A magyar nép ismét a történelmi bűnöket igyekszik elkövetni: bizonyos társadalmi, gazdasági feszültségekre nem megoldást hanem bűnbakot keres.

Ismét népszerűek lettek a nép körében a 20.század bukott eszméi.

A Fidesz pedig az ilyen eszméket képviseli: egy horthysta-fasiszta rendszert építettek ki amire vevő a társadalom.

Sajnos jelenleg ez a helyzet Magyarországon.

Kertész Ákosnak igaza volt.

8/30 anonim ***** válasza:
22%

"A rendszerváltás utáni jó néhány évben, főként baloldali kormányok alatt normális demokrácia volt."

Vettük észre, pl. a volt pufajkás Horn "na és?" Gyula alatt.

2016. nov. 24. 18:15
 9/30 Shai-Hulud ***** válasza:
51%
És vettük észre, pl. a volt kisz-titkár Orbán "ost jónapot" Viktor alatt.
2016. nov. 24. 18:17
 10/30 anonim ***** válasza:
69%

"Vettük észre, pl. a volt pufajkás Horn "na és?" Gyula alatt."

Hát bármilyen meglepő számodra, Horn alatt jobban működtek az állami ellenőrző szervek és nem vették meg kilóra sem az Alkotmánybíróságot, sem az Ügyészséget, sem a Választási Bizottságot. Meg nem szüntettek meg pik-pak egyik napról a másikra újságokat meg rádiókat. Nem álltak kigyúrt kredencek a választási iroda előtt, nem rejtegettek körözött bűnözőket. Ennyi!

Ja és még valami! Nem szabták át a választási rendszert és törvényt!!

2016. nov. 24. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!