Nem szégyen az, hogy a magyar nép tűri ezt az undorító elnyomást?
Én szégyennek tartom azt, hogy a demokratikus Európa közepén egy ilyen korrupt maffiakormány irányítja az országot mint Orbán és bandája.
Viszont ami még rosszabb az az, hogy magyar nép tűri ezt, nem zavarja őket különösebben a Fidesz ámokfutása.
Az emberek birka módon bólogatnak a gyűlöletkeltő, idegenellenes propagandára, miközben az egészségügy rohad szét, több százezren vándoroltak külföldre, emberek éheznek a szegénység miatt és még lehetne sorolni.
A magyar társadalom színvonala valahol leragadt a 40-es években a nacionalista-rasszista felfogása miatt.
Csak én vagyok emiatt kiakadva? Mi lehet az oka annak, hogy ilyen birka a magyar emberek nagy része? (Tisztelet persze a kevés kivételnek)
"Ismét népszerűek lettek a nép körében a 20.század bukott eszméi. "
Ez nagyon így van!
Van erre egy mondás: Aki nem tanul a történelméből, annak újra kell élnie azt!
Nos, mi magyarok semmit nem tanultunk!
"inkabb hozzak a muszlim menekulteket ifastul csak dogojjonmar meg vegre ez a hazaarulo nariveru"
Szoval inkabb valasztanal mondjuk egy millio muszlim betelepulot mint egy Orban kormanyt? Hat gratulalok...
Egyebkent ujabb liberalis bukott le azzal hogy miert akarnak idegen milliokat tomegestul behozni: szavazatok szerzese a liberalis partoknak, diktatura kiepitese.
Jól van Erika, értjük! Szereted a Viktorodat!
Most pedig fogmosás, pizsi és alvás, mert holnap iskola!
"Szoval inkabb valasztanal mondjuk egy millio muszlim betelepulot mint egy Orban kormanyt?"
Jelenleg az van Erika, hogy itt a nagy migránsellenesség közepette mégiscsak lett valahonnan egy nemzetközileg körözött "Fáraónk"... :)
Hozzateszem pharaonnak nem egy ego szetbombazott hazbol kellett menekulnie hanem a CIA/FbI tol...
Szvsz kinek erkolcsosebb segiteni?
Egy remeny es csaladja felet vesztett menekultnek vagy egy korozott bunozonek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!