Én nem értek a politikához tudom, de. Hö?
Figyelt kérdés
Ha a fizetéseket nem kezdik el lépcsőzetesen az Eu-s szinthez emelni nem fog az ország gazdasága önnönmagába roskadni? Okés most a vállalkozóknak akar segíteni az új kormány, de valójában ez úgy el fog veszni mivel az is rosszul lesz megszervezve, hogy semmit se érünk vele, nem lesz annyira több állás lehetőség. Eu as árak Eu-s adók Eu-s szopatás átlag alatti bérekért. Ha majd meg be akarják vezetni az Eurót akkor meg arra hivatkozva mondják majd megint, hogy tudnunk kel összehúznia nadrágszíjat, mert eddig mindig ezt mondták ha jött a megszorítkozás. Persze középosztály szopik ezerrel mint mindig. Anti magyar politika ellenes vagyok vagy mi, mindegy melyik párté a kormány ugyanúgy szart se ér.2010. máj. 6. 16:46
11/12 anonim válasza:
22:28
"Én nem értem ezt a "termelékenység" dumát. Anno 30-40 éve is ugyanez volt a kifogás a kis bérekre."
Nem kifogás, hanem magyarázat volt akkor is, és az most is.
12/12 anonim válasza:
20:27
"a haszon(GDP)nagy részét kiviszik a külföldi cégek."
1. A GDP nem "haszon".
2. A GDP-nek kb. 6-7%-a kerül ki az országból kivitt profitként, nem a "nagy része".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!