Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van értelme a Nolimpia aláírás...

Van értelme a Nolimpia aláírásgyűjtésnek, annak függvényében, hogy úgysem mennek el elegen?

Figyelt kérdés

Van pár ismerősöm, aki nagyon keményen kiáll amellett, hogy ne legyen Olimpia és nagyon keményen drukkol azért, hogy lenépszavazzuk, hogy szakszerűen fejezzem ki magam. Viszont elmenni aláírni biztos, hogy egyikük sem fog menni. Abban az esetben, ha szavazni kell kérdésemre egyértelműen elmondták, hogy nem fognak elmenni a szomszéd ház végébe, mert ez fárasztó, pihenni akarnak, úgyis kevés szabad idejük van és egy szavazat úgy sem számít. Konkrétan ugyanezt többen mondták el. Legyünk őszinték semmilyen népszavazás sem jött össze a 4 igen óta, van reális esély, hogy ezt leszavazzuk?

Ha megnézed a népszavazások, politikai szavazások részvételét, mindíg nagyon alacsonyak, még a migráns szavazás is csekélyke volt, pedig abban mindenki egytértett, hogy terrorista nőket erőszakolók ide nem kellenek, de meg sem lett az sem. Gyakorlatilag itt is egyrészt sok embernek kellene elmeni, másrészt még mindíg többen támogatják az Olimpiát, mint azt hogy ne legyen a FB-on is többen likeolták, mint a NOLimpiát. Van egyáltalán bármi esély, hogy az Olimpiát meghiúsulóknak bármi bejöjjön ?

2017. jan. 27. 17:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Népszavazástól függetlenül nem lesz itt semmilyen Olimpia.
2017. jan. 27. 17:05
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Ennél jobbat nem tudott kitalálni a Habony-művek? Látszik péntek délután van.
2017. jan. 27. 17:05
 3/22 anonim ***** válasza:
96%

"pedig abban mindenki egytértett, hogy terrorista nőket erőszakolók ide nem kellenek"

Nem is ez volt a népszavazás témája.

2017. jan. 27. 17:07
 4/22 A kérdező kommentje:
Akár még lehet is Olimpia. A NOB úgyis kifejtette, hogy kis feltörekvő országogkat is támogat és sok nagy ország kapott Olimpiát, most mi itt vagyunk, mintkicsik. Megnézik, hogy a kormány teljes mellszélességgel kiáll az Olimpia mellett és látván, hogy egymás után 2/3-adokkal választjuk meg őket, tutira veszem, hogy nekünk ítélik oda a rendezést.
2017. jan. 27. 17:10
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Ezzel az erővel a választások is feleslegesek, a sok birka úgyis megválasztja a fideszt.
2017. jan. 27. 17:13
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Kis feltörekvő ország megkapja az Olimpia rendezésének jogát, hogy utána 1-2 évtized alatt belerokkanjon. Milyen kedves :)
2017. jan. 27. 17:15
 7/22 A kérdező kommentje:

# 5 Miért eddig nem ez történt? Pont mint előtte egészen a rendszerváltás óta :P

Miért történne másképp ezután ? :XD

Csodát vársz?

# 6 A NOB nem azt nézi, hogy te mit mondasz. Ki áll ki az Olimpia mellett teljes mellszélességel : Kormány, Bp-i föpolgármester. Te ezekhez képest hol vagy? :XD

2017. jan. 27. 17:25
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Sehol nem vagyok hozzájuk képest, de attól véleményem lehet az egészről. Ez az egész nem szól semmi másról csak a státuszról és magamutogatásról, ugyan úgy mint annak a sok sportlétesítmények a felhúzása. Nem tudom kérdező te merre laksz, milyenek az anyagi körülményeid, de hogy olyan alapvető dologgal a háziorvosi rendelőbe, az sztk-ba, valamint a legközelebbi korházban, hogy szappan a WC-ben nem találkoztam az szerintem azt jelzi, hogy kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy egy 1000mrd+-os rendezvényt, aminek szerintem hosszútávú haszna semmi, megrendezzen ez az ország.
2017. jan. 27. 17:30
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként gondolkozzál már, ha Orbán Viktor aki a kormánypárti miniszterelnök azt mondja, hogy Mi támogatjuk az Olimpiát, akkor szerinted lesz bárki a kormánypártból aki azt mondja, nem?
2017. jan. 27. 17:31
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, a sok sportlétesítmény alatt nem az Olimpiai letesítményekre gondoltam, hanem az elmúlt 5-6 évben felhúzott stadionokra
2017. jan. 27. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!